O britanică și un australian au ajuns din greșeală la București, în loc de Budapesta / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Captură TikTok
Sursă foto: Captură TikTok
Doi turiști care doreau să viziteze capitala Ungariei au ajuns din greșeală la București.

O britanică și prietenul său australian au ajuns din greșeală în România. Bărbatul a dorit să îi facă o surpriză iubitei, dar în loc să cumpere bilete de avion pentru Budapesta a cumpărat pentru București, conform Adevărul.

@sophealice They sound similar right ????    #budapest #bucharest #romania #ryanair #airport #travel #bestfriends #viral #fyp #fypシ #surprisingyourbff ♬ original sound - Cosmic Sporting Dogs

Sophie Alice și Ben Kennedy au postat un videoclip pe TikTok, acesta fiind realizat în momentul în care cuplul a realizat că se află la poarta de îmbarcare către București, nu către Budapesta. Ulterior, postarea s-a viralizat și a strâns peste 4,3 milioane de vizualizări și peste 1.000 de comentarii.

Cei doi au fost impresionați de România

Ulterior, femeia a postat pe TikTok mai multe clipuri din țara noastră. Cei doi au ajuns la castelele Bran și Peleș, dar și de la Palatul Parlamentului din București. Unul dintre clipuri are ca ilustrație sonoră melodia „Dragostea din Tei” a trupei O-Zone.

„România este pur și simplu uimitoare. E atât de frumos în România. Iubim România!”, a scris Sophie Alice în postările sale de pe TikTok.

Comentariile la postarea inițială a lui Sophie Alice, postare ce este virală pe Tik Tok de câteva zile, au fost amuzante sau laudative la adresa României în multe cazuri.

„Bucureștiul este uimitor. Am fost acolo în noiembrie 2022 pentru două săptămâni”, a scris utilizatorul „Columbia Psychiatry“ pe Tik Tok.

@sophealice Replying to @doomhammer26 we love romania!  We should have planned this video better though ???? not the seamless transition we hoped for ???? #romania #fyp #travel #eurotrips #fypシ #viral #traveltiktok #brancastle #brasov #bucharest #bestfriends #hamptons ♬ Magic In The Hamptons - Social House

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel