O BOALĂ eradicată a reapărut. Arafat: Copii mutilați pe viață
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, atenționează că este extrem de periculos că unele persoane publice susțin că nu ar trebui vaccinați copiii. Potrivit acestuia, există riscul ca boli grave care au fost eradicate datorită campaniilor de vaccinare, să reapară.

El a precizat că, din cauza refuzului părinților de a-și vaccina copiii, a început să reapară poliomielita, boală ce a fost eradicată prin vaccinare.

Potrivit acestuia, vaccinarea copiilor este "vitală", iar aceştia nu trebuie condamnaţi la moarte sau la mutilare.

Poliomielita este una dintre bolile eradicate datorită vaccinării și care a început să re-apară din cauza refuzului unor părinți de a-și vaccina copiii lor! Nu știu ce poate gândi sau simți un părinte care nu-și vaccinează copilul când o să vadă copilul sau mutilat pe viață sau când o să-și piardă copilul din cauza unei boli împotriva căreia acesta nu a fost vaccinat. Respect părerile altora, însă când o persoană publică face reclamă împotriva vaccinării trebuie să vină cu probe științifice incontestabile. La acest moment singurele probe incontestabile sunt cele în favoarea vaccinării și nu cele împotrivă!, a scris Raed Arafat pe contul lui de Facebook.

Polimielita are ca simptome inițiale, febră, durere de cap, stare de disconfort, iar după intensificarea bolii, apare pierderea reflexelor, spasme musculare însoțite de dureri musculare severe, paralizie, deformarea membrelor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel