O bluză purtată de prinţesa Diana la sala de sport, vândută la licitaţie cu peste 50.000 de dolari
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O bluză pe care prinţesa Diana de Wales a purtat-o în timpul unei sesiuni de exerciţii fizice a fost vândută la o licitaţie organizată în Statele Unite, relatează Press Association.

Potrivit RR Auction, cu sediul în Boston, obiectul vestimentar a fost adjudecat cu 53.532 de dolari în cadrul licitaţiei organizate miercuri.

Bluza a fost pusă în vânzare de fosta antrenoare personală a prinţesei Diana, Jenni Rivett, care a anunţat că va dona suma obţinută unei familii din Malawi.

Antreprenorul britanic Sir Richard Branson este cel care i-a oferit prinţesei Diana bluza bleumarin, de mărime medie, pe care este imprimat logo-ul Virgin Atlantic.

Bluza a fost apoi dăruită de Diana antrenoarei sale, alături de un bileţel pe care a scris: "Cu multă dragoste de la Diana".

"Cu câteva luni înainte de decesul său prematur, m-a sunat şi mi-a spus că mi-a lăsat câteva bluze. Printre ele, şi aceasta, de care am decis să mă despart acum pentru a ajuta o familie din Malawi", a declarat Jenni Rivett.

"Această bluză dăruită prinţesei Diana de Sir Richard Branson nu a fost spălată niciodată", a menţionat fosta antrenoare a prinţesei de Wales.

Persoana câştigătoare a licitaţiei este un colecţionar din California care a dorit să rămână anonim, precizează Press Association.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel