O avocată a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Iași
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay
O avocată de 26 de ani a murit, sâmbătă dimineață, după ce s-ar fi aruncat de la etajul șase al unui bloc din municipiul Iași. 

O avocată în vârstă de 26 de ani s-ar fi sinucis, în Iași, sărind de la etajul șase al unui bloc din municipiu. Femeia a murit zdrobită pe asfalt. 

Concubinul ei a apelat numărul unic de urgență 112 în jurul orei 4:30 dimineața. 

Reprezentanții IPJ Iași au transmis că 'în dimineaţa de 19 iunie, în jurul orei 4.30, am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iaşi.'

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, care au identificat o tânără de 26 de ani. Ulterior, a fost declarat și decesul acesteia. 

'În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului', au mai transmis reprezentanții IPJ Iași. 

Pentru moment, nu se cunosc cauzele care ar fi împins-o să facă acest gest, conform Adevărul.

O altă avocată a murit într-un accident, joi 

Un accident cumplit s-a produs joi, 17 iunie, pe raza localității Brănești. O avocată din municipiul Târgu Jiu, în vârstă de 42 de ani, a murit după ce autoturismul la volanul căruia se afla a intrat într-un cap de pod. În mașină mai erau și fiicele ei gemene, în vârstă de 10 ani, care au fost grav rănite. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a informat că, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Brănesti din direcţia municipiului Târgu Jiu către oraşul Filiaşi,  femeia de 42 de ani a părăsit sensul de mers şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. 

'În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă', a mai spus Miruna Prejbeanu.

Claudia B. era soția unui polițist local, rămas recent fără funcția de șef al Departamentului de Ordine Publice, după ce a fost implicat într-un scandal, scria Adevărul.

Colegii avocatei Claudia B. din Baroul Gorj au decis să strângă bani pentru înmormântare, a transmis, vineri, Realitatea Plus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel