O alta elevă a vrut să se sinucidă ca Raluca Drăguşin
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ana maria
ana maria

O fată în vârstă de 13 ani, elevă în clasa a VII la Şcoala Generală din Stăneşti, s-a aruncat în Jiu, luni în jurul orei 11.00, dar a fost salvată de un trecător.

Sursă foto: Adevărul

O fată de 13 ani, elevă în clasa a VII la Şcoala Generală din Stăneşti, s-a aruncat în Jiu astăzi, în jurul orei 11.00, fiind salvată de la moarte în ultima clipă de un trecător, informează Adevărul.

După ce doi elevi din Târgu-Jiu şi-au pus capăt în acelaşi mod, o altă fată a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa. Aceasta nu s-a dus astăzi la şcoală şi a venit cu o vecină la Târgu-Jiu, iar după ce a consumat mai multe beri i-a spus că vrea să moară precum Raluca Drăguşin.

„A lipsit de la ore şi a venit împreună cu mine la Târgu-Jiu, cu microbuzul. Mi-a spus că a văzut la televizor cazul Ralucăi şi că vrea să facă şi ea la fel. Eram în parc. A luat trei - patru doze de bere de la magazin, apoi mi-a spus că se duce la toaletă şi nu am mai văzut-o. A scos-o din apă un băiat“, a relatat Adriana Besoi, de 19 ani, vecină cu Ana-Maria.

Eleva se află acum la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu şi primeşte îngrijiri medicale.

Scenariul sinuciderii Ralucăi Drăguşin a mai fost pus în aplicare şi de un tânăr de 16 ani, care a decedat în aceleaşi condiţii. Mihai Zahariuc a fost găsit vineri în Jiu cu un ghiozdan plin cu pietre în jurul gâtului, la fel ca şi Raluca

Citește și: Cartea ucigașă.Epidemia de sinucideri în rândul tinerilor are legătură cu ”Magazinul de sinucideri”?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel