O agenție de turism din România, după faza cu Schengen, vine cu 5 motive să mergem în Austria la schi
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Perfect Tour, o agenție de turism înființată în anul 2004, ne îndeamnă să mergem în Austria la schi.

După ce România a fost respinsă în ceea ce privește aderarea în Schengen, o agenție de turism îndeamnă românii să meargă în Austria.

”Paradisul sporturilor de iarnă, Austria

Eșți un pasionat de sporturile de iarnă și vrei să-ți îmbini vacanța cu hobby-ul tău preferat? Atunci vacanțele de schi în Austria sunt perfecte.

Iată 5 motive pentru vacanța ta la schi în Austria:

1. Vacanțele la schi în Austria sunt deosebit de variate: de la micile zone de schi pentru familii până la celebrele pârtii din Sölden sau Kitzbühel - există o coborâre potrivită pentru toată lumea.

2. Ce zici de Obertauern în Salzbur Land sau Ischgl în Tirol? Austria este un adevărat paradis pentru iubitorii sporturilor de iarnă și găzduiește unele dintre cele mai bune domenii schiabile din Europa.

3. Nu doar pârtiile sunt de vis, ci și frumoasele sate de munte, cu casele lor din lemn, balcoane sculptate și acoperișurile acoperite cu zăpadă.

4. Vacanță în familie și schi ? Nici o problemă! Există școli de schi grozave pentru oaspeții mici, pentru ca adulții să se poată bucura de coborâre în liniște.

5. Wiener Schnitzel, Germknödel și o bere rece : Austria are multe delicatese pe care nu le poți rata după o zi incitantă pe pârtie”, a transmis mesaj Perfect Tour, o agenție de turism înființată în anul 2004.

Austria - Schengen. Două forme de boicot cu adevărat de efect decât fazele cu băncile și benzinăriile de pe teritoriul României

Pentru că se tot vorbește despre boicot la adresa Austriei după refuzul aderării României în Schengen, se pot face două lucruri simple care să nu afecteze românii.

De exemplu, decât să nu mai mergem la benzinăriile și băncile austriece aflate pe teritoriul țării noastre, românii ar putea face lucruri mai simple și cu adevărat de efect.

Poate proprietarului de pensiune din Austria i se pare că miroși urât, poate consideră că nu te-ai spălat suficient pe picioare pentru a putea intra în Schengen. Poate nu te mai duci nici acolo și faci vacanțele în România. Vezi continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel