Nuntă, logodnă şi botez, întrerupte în aceeaşi noapte la Galaţi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mașină de poliție
Mașină de poliție
Poliţiştii gălăţeni au întrerupt sâmbătă seara, în intervalul orar 20,00 - 23,00, o nuntă de argint, o petrecere de logodnă şi un botez, la care au participat în total peste 130 de persoane, fiind aplicate amenzi de 15.000 lei, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, sâmbătă seara, poliţişti din cadrul IPJ Galaţi, împreună cu jandarmi, inspectori de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Teritorial pentru Muncă, au efectuat verificări cu privire la modul de respectare a măsurilor pentru împiedicarea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2.

Echipa de control a constatat că în incinta unui salon de evenimente din municipiul Galaţi se desfăşoară o nuntă de argint, la care participau aproximativ 70 de persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

De asemenea, un alt eveniment privat, botez, se desfăşura la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din localitatea Sat Costi, comuna Vânători, la acesta participând 30 de persoane.

Şi în acest caz, administratorul societăţii a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 6.000 lei, evenimentul fiind întrerupt.

La Tecuci, poliţiştii au surprins o petrecere de logodnă la un restaurant din oraş. Cele 30 de persoane găsite în incinta restaurantului au fost legitimate, iar evenimentul întrerupt.

În urma verificărilor, s-a constatat că niciunul dintre participanţi nu figurează în evidenţa persoanelor diagnosticate cu COVID-19. Administratorul firmei care a organizat evenimentul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 lei, iar localul a fost închis, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel