Nuntă la Castelul Windsor. Regina Marii Britanii și prințul Harry, invitați de onoare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a
Nuntă la Castelul Windsor. Regina Elizabeth a II - a și prințul Harry s-au aflat printre invitați.

Lady Gabriella Windsor, fiica prinților de Kent, s-a căsătorit sâmbătă, iar printre invitații la ceremonia care s-a desfășurat la capela St George de pe domeniul Windsor s-au numărat regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, dar și prințul Harry, potrivit Reuters, citat de Mediafax.

Prințul Harry, proaspăt tată, s-a întors astfel la capela unde, în 2018, tot în luna mai, dar pe data de 19, se căsătorea cu fosta actriță americană Meghan Markle.

Lady Gabriella Windsor, o scriitoare în vârstă de 38 de ani, fiica prințului Michael de Kent, s-a căsătorit cu bancherul Thomas Kingston, în vârstă de 40 de ani.

La nuntă, a treia în decurs de un an care are loc la Windsor - acesta fiind locul ales şi de prinţesa Eugenie de York, în toamna anului trecut -, regina Elizabeth, în vârstă de 93 de ani, a fost însoţită de prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani. Printre invitaţi s-au numărat şi prinţii Andrew şi Edward şi prinţesa Anne, toţi fiind copiii reginei.

După naşterea lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul prinţului Harry, pe 6 mai, Lady Gabriella ocupă poziţia a 52-a în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Tatăl miresei este vărul primar al reginei Elizabeth a II-a - taţii lor au fost fraţi şi fiii regelui George al V-lea - şi al 48-lea în ordinea succesiunii la tron.

Vezi și: Familia Regală, în Danemarca. Filmul complet al vizitei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel