Numerologul Romeo Popescu: Februarie, aprilie, iunie, cele mai importante luni din 2022. Nu vor mai fi incendii, ci inundații. Atenție cu zăpada!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Numerologul Romeo Popescu a spus, într-un interviu la DCNews și DCNewsTV, că în 2022 vor fi catastrofe naturale.

„Fiind un an par, este bine să fim atenți la lunile pare. Februarie, aprilie, iunie. Sunt cele trei luni care conturează anul 2022. (...) Și noiembrie. Sunt stâlpi importanți”, a spus numerologul Romeo Popescu.

„În 2022, va fi o schimbare mare. Se schimbă și taberele. (...) 2022 va fi altfel. Nu ai mai trăit ce se va trăi în 2022. Noi, românii, vom sta în gardă, nu știu cine ne va ajuta. 2022 va face o sinteză foarte importantă pentru România, mai ales că intră pe cifră de destin. În 2024, când vor fi alegeri, vor fi alți oameni”, a mai zis numerologul.

„Când ești liniștit, simți că lucrurile au o altă cursivitate. Când ești speriat de viață, când ești agitat, totul trece repede, pentru că stai într-o stare de disperare. Ai altă interpretare asupra vieții din cauza unor sentimente”, a mai zis acesta.

„Vor fi inundații multe, o să ningă în februarie de o să ne plictisim. Să ne luăm lopeți. Vor fi zăpezi foarte mari din februarie. Din 2022, să ne așteptăm să plouă foarte mult”, a mai spus Romeo Popescu, adăugând: „România va fi cât de cât păzită, pentru că suntem sub influența lui 5.”

„Mai țineți minte că am zis că în 2021 va arde? Ați văzut că au fost incendii, multe la spitale. În 2022, nu vor mai fi incendii, ci inundații”, a mai spus Romeo Popescu.

„În 2024, vor fi cutremure, până atunci să stăm liniștiți”, a mai zis acesta.

Numerologul Romeo Popescu, previziuni 2022. S-a întâmplat aproape la dungă ce a zis pentru 2021

Numerologul Romeo Popescu: În iunie 2022, gata cu pandemia! 

„Ştiu ce mi-ai spus anul trecut. Atunci mi-ai zis că pe 1 iunie 2022 se va cumva termina cu povestea asta pe care o trăiam anul trecut când eram închişi în case, chestii de genul ăsta. Se termină?”, l-a întrebat jurnalistul Răzvan Dumitrescu pe numerologul Romeo Popescu.

„Da. Nu ştiu dacă se termină exact pe 1 iunie. Pot să spun că se termină în iunie, dar nu ştiu ce dată. Dacă stau să fac nişte calcule, pot să văd”, a răspuns Romeo Popescu.

„Dar cum se termină? Aşa cum a apărut aşa pleacă, sau cum?”, a mai întrebat Răzvan Dumitrescu.

„Da, pentru că e normal. Fiind un an sinteză (n.r. - 2022) tragem concluzia. Şi când tragem concluzia? În luna a şasea, pentru că luna a şase e şase conform anului, iar şase într-o particularitate macro şi cu şase într-o particularitate micro – că e a şasea...”, a răspuns, scurt, numerologul.

„Tot ceea ce începe se termină la un număr impar. Întotdeauna se termină la un număr impar. Şi noi ştim aşa: a fost chestia asta cu valul 4, o să vină şi valul 5. Situaţia se pune în felul următor: e posibil ca toate lucrurile astea să se grăbească un pic. Dacă valul acesta 5 se termină – şi se va termina, logic – depinde cât ţine. În cazul în care se promovează valul 6, va veni şi 7. Niciodată nu o să se termine la un număr par, se va termina la un număr par. Problema nu este asta, ci manifestarea acestor lucruri care ţin de o formă de destabilizare a sentimentelor”, a mai explicat  numerologul Romeo Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel