Data publicării:

Numerologul Romeo Popescu: 15 ianuarie 2024, zi magică. La această oră, îți poți seta intențiile tale

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Romeo Popescu
Romeo Popescu
Numerologul Romeo Popescu atrage atenția asupra zilei de 15 ianuarie 2024.

„15.1.2024 156 134. Astăzi o zi magică. La ora 21(3) îți poți seta intențiile tale cu privire la rolul pe care vrei să îl ai în viața ta afectivă. Atenție! Este despre tine, nu despre partener. Este despre contribuția TA în viața lui și implicit în viața cuplului. Mult succes! Tot înainte!”, a scris numerologul Romeo Popescu pe Facebook.

VEZI ȘI: Cea mai bună lună din 2024. Numerologul Romeo Popescu: E posibil să-ți iasă totul dacă știi ce vrei / video

Cum va fi anul 2024? Aflăm de la numerologul Romeo Popescu.

Numerologul Romeo Popescu a fost invitat la DC News și DC News TV în emisiunea „Ce se întâmplă?” cu Răzvan Dumitrescu.

Se vor crea alianțe, se vor distruge alianțe, vor fi fluctuații financiare, mari falimente și mari îmbogățiri

Întrebat dacă va fi un an cu zguduieli și cu crize, numerologul a zis: „Este un an financiar destul de puternic. Vor fi foarte multe provocări din punct de vedere financiar și din punct de vedere relațional. Se vor crea alianțe, se vor distruge alianțe, vor fi fluctuații financiare, mari falimente și mari îmbogățiri. Este anul justițiarului. Se face dreptate în 2024. Se face justiție”.

„Vor fi și mișcări sociale în anumite zone ale globului. Mișcările sociale vor influența anumite decizii. Acele mișcări sociale vor fi de bun augur pentru a influența anumite decizii. Anumite familii de interese vor putea să manipuleze, vor putea să coordoneze diferite mase mari de oameni. Sunt pregătite anumite „revoluții”. Pregătirea lor va începe din ianuarie-februarie și le vom vedea mai încolo”, a mai spus Romeo Popescu. Vedeți continuarea aici - https://www.dcnews.ro/cea-mai-buna-luna-din-2024-numerologul-romeo-popescu-e-posibil-sa-ti-iasa-totul-daca-stii-ce-vrei-video_943751.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel