Numerologie 2022. Cum îți calculezi numărul personal pentru previziuni uimitoare - Ghid
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Torsten Dettlaff)
Sursă foto: Pexels (Torsten Dettlaff)
2022 este un an 6. Este probabil ca pacea, armonia, casa și familia să aibă mai multă atenție în acest an, deoarece se află în rezonanța anului. Dacă mediul rezonează cu vibrația anului, acesta tinde să fie observat. 

Calculul horoscopului numerologic 2022

Horoscopul numerologic pentru 2022 folosește numărul de an personal. Poţi calcula acest lucru din ziua nașterii tale și anul 2022, scrie astrosens.ro.

Dacă ziua nașterii este 10 octombrie, găseşti numărul personal pentru anul 2022 în modul prevăzut mai jos: 

1. Reduci ziua și luna nașterii la o singură cifră.  De exemplu, 10 octombrie ajunge la 10 + 10 = 20 = 2 + 0 = 2.

2. Reduci anul 2022 la o singură cifră. 2022 devine 2 + 0 + 2 + 2 = 6.

3. Însumează cele două numere și le reduci la o singură cifră. În acest caz, 2 + 6 = 8.

4. Anul personal este 8. Faci trimitere la Horoscopul 2022 pentru Anul personal 8.

Anul personal 1

Cu siguranță au fost și evenimente de bun augur în 2022. În continuare, lucrurile vor funcționa mai bine în viața ta în și vei putea face schimbări pozitive care îţi vor ridica viața la cel mai înalt nivel posibil până la finalul anului. Ai încredere că ai tot ce trebuie pentru a-ți îmbunătăți viața.

Anul personal 2

Cât de mult au contat munca grea și determinărea? Nu lăsa nimic să te împiedice să îţi sărbătoreşti realizările. Mai ales la final de an. Ai făcut pași importanţi în viața ta pentru că te-ai implicat. Concentrează-te pe obiectivele tale. Nu lăsa nimic la voia întâmplării. Ești ceea ce alegi să faci cu viața ta.

Anul personal 3

2022 a fost un an transformator pentru tine. Probabil a fost îndemnat/obligat să îţi iei viața în propriile mâini. Fă în continuare lucrurile care îți aduc bucurie. Concentrează-te întotdeauna pe a face mai bine, indiferent de micile provocări de zi cu zi. Urmează calea corectă!

Anul personal 4

Dacă nu ți-ai schimbat stilul de viață, sănătatea va avea de suferit. Deci mai ai timp până la finalul lui 2022. Alege o rutină potrivită, iar corpul tău nu te va dezamăgi. Cei cu numărul personal 4 în 2022 sunt sfătuiți să își facă un bilanț al reușitelor profesionale. Sigur au fost unele! Astfel te pregătești de următorii pași în 2023.

Anul personal 5

Ai avut mai multă răbdare cu tine însuţi? Sau te-ai grăbit și nu ți-au ieșit proiectele? În continuare, până la final de 2022 nu trebuie să grăbești nicio tranzacție. Alege cinstea în relațiile tale cu oamenii și, de asemenea, fii sincer cu tine însuți. Este mare nevoie să rămâi fidel convingerilor tale.

Anul personal 6

Câte dintre planuri ți-ai dus la final până acum? Încă mai ai timp să prioritizezi. Este cazul să îți reamintești ce talente ai. Universul îți oferă o viață bună doar dacă te ocupi și de pasiunile tale. Adică de ce anume îți face sufletul să vibrezi. Poate sărbătorile vin cu idei. 

Anul personal 7

Nu pierde niciodată speranța indiferent de obstacolele pe care le întâlneşti. Sigur au fost unele în 2022. Trebuie să profiţi la maximum de oportunitățile care se prezintă în viaţa ta, chiar dacă nu sunt cele așteptate. Nu te compara niciodată cu alţii pentru că atunci vei începe să te îndoieşti de capacitățile tale.

Anul personal 8

Până la finalul anului trebuie să scapi de regrete. Dacă nu ai făcut unele schimbări semnificative, nu este cazul să dai vina pe alții. Concentrează-te ceea ce contează cu adevărat și asigură-te că tot ceea ce faci duce la creșterea și progresul tău. Învață să trăiești cu oamenii și să relaționezi bine cu ei. Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel