Numerologie 2022. Alexandru T. Zărnoianu: O adevărată provocare. Rețeta lui 2022
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Numerologie 2022. Alexandru T. Zărnoianu: O adevărată provocare. Rețeta lui 2022 / Foto: Pexels
Numerologie 2022. Alexandru T. Zărnoianu: O adevărată provocare. Rețeta lui 2022 / Foto: Pexels
Află în articol ce îți rezervă anul 2022.

Anul 2022 se anunță unul ofertant din punctul de vedere al numerologiei. Se pare că va fi un al al emoțiilor, susține numerologul Alexandru T. Zărnoianu.

"Anul ce se așterne în fața noastră se arată a fi o adevărată provocare. De la mic la mare, de la om la stat, ni se va testa capacitatea de a ne menține în echilibru, unde armonia în rândul gândurilor, emoțiilor și faptelor joacă un rol esențial.

Vibrația 6 a anului ne așterne înainte o oglindă ce amplifică și mărește două aspecte antagonice ale omului. O latură agresivă, animalică, condusă de frică și instinct de supraviețuire, iar o alta care aduce vindecare, iubire, instinct matern și ocrotire. 

"Rețeta lui 2022 este chiar simplă"

 

Rețeta lui 2022 este chiar simplă. Luăm această vibrație 6, o amplificăm cu multă energie și emoție (2) și eliminăm toate cifrele masculine. În aspectul negativ, rezultatul este căderea omului în natura lui animalică. Ne întâlnim cu multă frică, anxietate, emoții scăpate de sub control, agresivitate ce poate ușor să se transforme în violență. Mintea omului devine încețoșată și pare că se fixează pe două lucruri: supraviețuire și plăcere. Crește caracterul egotic, instinctul de ”fugi sau luptă”, iar sexualitatea (și tot ce ține de plăcere) capătă un sens haotic. Ne putem aștepta la conflicte, atât în viața familială cât și la locul de muncă sau cu oamenii din jur. 

Latura pozitivă a anului aduce cu ea parteneriate, căsătorii și energia necesară pentru a ne realiza planurile. Susține vindecarea, ocrotirea, dezvoltarea laturii materne, afective, grijulie a noastră. Reprezintă o oportunitate pentru a ne antrena mintea și emoțiile și pentru a le aduce în echilibru. Este un an favorabil pentru a întări relațiile familiale și pentru a aplana conflictele.

La bifurcația acestor drumuri ne aflăm noi. La nivel colectiv vom observa tendința generală, direcția în care cei mai mulți o vor lua. În schimb, la nivel personal, la nivelul calității vieții noastre, alegerea și direcția ne aparțin complet, indiferent de ce ne rezervă ”exteriorul”.", a explicat numerologul Alexandru T. Zărnoianu. Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel