Numele lui Bill Gates, băgat în scandalul dintre FCSB şi CSA Steaua. "Dai degeaba, că nu produce..."
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
CSA Steaua şi FCSB, în război pe toate fronturile
CSA Steaua şi FCSB, în război pe toate fronturile
Numele lui Bill Gates a fost menţionat în scandalul dintre FCSB şi CSA Steaua. 

Totul a plecat de la stadionul Ghencea, pe care Gigi Becali ar vrea să îl folosească şi despre care spune că CSA Steaua nu îl poate folosi gratuit. Acelaşi lucru, spune Gigi Becali, se întâmplă şi cu sigla roş-albaştrilor şi cu numele. 

”Noul stadion, din bani publici. Vor să joace ei. Trebuie să o dea la un privat acum, sau să facă o asociație. E altul Becali, dar de ce nu ai vrut la Becali, că dai tot la un Becali? Ei trebuie să plătească impozit, exact ca mine. Că stadionul ăla este proprietate publică.

Trebuie să plătească și numele de Steaua ca să-l folosească. Chiar dacă au câștigat numele, este o proprietate publică a statului. Este proprietatea CSA. Ei ca să joace cu numele de Steaua trebuie să-l cumpere, să-l licențieze. Ca să licențieze marca aia, să pună pe piept Steaua, trebuie să dea 3,6 milioane de euro pe an la CSA! M-ai înțeles? Atât au făcut ei valoarea. Că au zis că valorează 36 de milioane de euro în zece ani.

Acum, dacă o dai la cineva, trebuie să îți dea 3,6 milioane pe an. Dacă vine Bill Gates și zice 'vreau să mă distrez'... nici ăla. Nici miliardar nu dai 3,6 milioane de euro pe an degeaba. Dai degeaba, că nu produce. Nu ai cum să dai”, a spus Becali, la Liga DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel