NUMĂRUL DESTINULUI, CALCUL. Mihai Voropchievici: Noroc în dragoste
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Fiecare cifră de destin vine cu forma proprie de manifestare a dragostei, a spus maestrul Mihai Voropchievici la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”. 

Numerologul a explicat cum se calculează cifra destinului. Iată un exemplu la întâmplare: 18.08.1990: 1+8+0+8+1+9+9+0= 36= 3+6= 9 numărul destinului

În funcție de numărul destinului, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la Antena 3, despre norocul în dragoste în funcție de numărul destinului: 

1- o doamnă cu numărul 1 al destinului nu așteaptă să fie aleasă, este cea care alege, se potrivește bine cu numărul 2. 

2- e un timid, nu are curaj, îi lipsește încrederea în forțele lui, de multe ori nici nu are curaj să răspundă la sentiment, îi place să trăiască în voia soartei. 

3-  e nebunul din dragoste, unde e frumos, hop și el, sunt niște cuceritori, nu se simt bine ”cu hățuri”, sunt superficiali în dragoste, fac căsătorii din conjunctură. 

4- are o bogăție sufletească fantastică, se înțelege bine cu 1, are multă sensibilitate, dar și dorință, norocul lui este să-l găsească pe cel înțelept care să-l privească în ochi. 

5- este un cuceritor, în prima fază, dacă a găsit partenerul pe aceeași frecvență, are o căsătorie fantastică, dacă trece de 44-45 de ani, dacă ajung la 50 și a divorțat, devin foarte selectivi, dacă-l superi, are o agresivitate verbală care te face să nu-ți dorești să-l mai vezi. 

6-  e afectiv, dulce, e pe tot ce înseamnă erotico-sentimental, afectiv, caută plăceri, este un veșnic căutător de plăceri, încep să caute cam de tineri. 

7- nu prea are succes în dragoste, deși e misterios, are o bogăție interioară fantastică, compatibil cu 1 sau 9.  

8-  e un cuceritor, e foarte sensibil, dar și foarte curajos pentru dragoste, e neînțeles, are frici vizavi de o legătură de căsnicie, de un parteneriat. 

9-  e mai căutător de dragoste, știe să ofere, dar are nevoie de aceeași unitate de măsură, ei fac cea mai mare greșeală: prima căsătorie e un gen de aventură, o fac pe impuls. Dacă te-a prins un 9, te arde el pe tine. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel