"Sunt o mamă foarte permisivă". Rebeca, fiica Andreei Tonciu în vârstă de 8 ani, se coafează la salon și își pune unghii false: "Am învățat copilul"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Andreea Tonciu
Sursa foto: Facebook Andreea Tonciu
Andreea Tonciu a vorbit despre fiica ei, Rebeca. La doar 8 ani, merge la salon frecvent și îi place să-și pună unghii false.

"La aspectul fizic seamănă cu taică-su, dar în rest e toată Tonciu. Mie îmi place chestia asta! Chiar mi-aș dori ca atunci când o să fie mare să aibă caracterul meu și să fie ca mine. E mică, dar ea visează, vrea să se facă make-up artist - suntem la stadiul cu make-up, îi place mult să se machieze, să-și pună unghii false.

Apropos de unghiile false, să nu-mi iau hate, dar efectiv nu mă interesează că mi-aș lua hate. Am fost în Dubai și o prietenă de-ale mele avea o fetiță de 8 ani și erau magazine din astea de copii care aveau unghii false pentru copii.

De-atunci, a învățat și ea asta. Bineînțeles că și le pune doar în vacanțe, nu la școală, sau în timpul liber acasă. Dar îi plac chestiile astea cu make-up, cu părul, tot timpul vrea să-și facă părul la salon, nu mai vrea să o spăl eu acasă. Am dus-o o dată, de două ori, de trei ori, am învățat copilu”, a povestit Andreea Tonciu, la Oracolul Vedetelor, o emisiune marca Spectacola.

"Nu vreau să iasă vreo eminentă"

"Sunt o mamă foarte permisivă și așa o să fiu și când o să crească mai mare, pentru că pe mine mama m-a ținut din scurt și mie nu-mi place să-mi țin copilul din scurt. Dacă vrea să învețe, învață. Dacă nu vrea să învețe, trebuie să învețe cât de cât. Nu vreau să iasă vreo eminentă, să știe strictul necesar. Cred că poți să câștigi bani și dacă nu ai multă carte. Poți să câștigi mulți bani și să nu ai multe facultăți și multe școli”, a mărturisit Andreea Tonciu.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel