Nu suporți mirosul de conopidă gătită? Încearcă acest truc și nu vei regreta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Nu suporți mirosul de conopidă gătită.  Încearcă acest truc și nu vei regreta. Sursa - Pexels
Nu suporți mirosul de conopidă gătită. Încearcă acest truc și nu vei regreta. Sursa - Pexels
Anumite ingrediente sunt delicioase, dar prepararea lor poate deveni un coșmar. Nu suporți mirosul de conopidă gătită? Încearcă acest truc și nu va trebui să-ți faci griji.

Natura ne oferă multe alimente gustoase și hrănitoare. Uneori, însă, unele dintre acestea pot deveni un adevărat coșmar atunci când vine vorba de gătit. Din ce motiv? Din cauza mirosului pe care îl emană și care se răspândește în toată casa. Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție. Nu suporți mirosul de conopidă gătită? Încearcă acest truc!

 

Biscuiți delicioși, fără coacere. Ai nevoie de trei ingrediente și micul dejun e gata 

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mirosul de conopidă la gătit: iată remediul cu care nu veți da greș. Nu vă stresați, chiar și pentru mirosul de conopidă gătită există o soluție foarte simplă de care poți profita.

Imaginați-vă că puteți găti singur conopida fără să vă faceți griji pentru mirosul pe care îl lasă în casă. Trebuie doar să urmați pașii pe care îi prezentăm și diferența va fi evidentă.

Clătite din mere și dovlecei. Un desert sănătos și delicios

Nu, nu aveți nevoie de odorizante sau produse scumpe. Ceea ce vom folosi este niște bicarbonat de sodiu, pe care cu siguranță îl ai în cămară.

În apa, în care urmează să  fierbeți conopida, adăugați două lingurițe de bicarbonat. Folosiți această doză la aproximativ un litru de apă și, evident, pe măsură ce cantitățile apei cresc, procedați la fel și cu bicarbonatul.  Mirosul de conopidă va dispărea din bucătărie.

 

Pune usturoiul curățat într-un pahar cu lapte: un truc uimitor la care nu vei renunța niciodată 

 

Cum să faci usturoiul digerabil: iată un truc uimitor la care cu siguranță nu vei mai renunța niciodată.  

Usturoiul este utilizat pe scară largă în bucătărie, deoarece poate transforma chiar și cele mai insipide rețete într-o explozie de savoare.

Cu toate acestea, usturoiul nu le place tuturor. Mai ales că, după, ce a fost consumat, respirația este urât mirositoare, iar usturoiul este greu de digerat. Totuși, dacă, dimpotrivă, îți place să-l adaugi în preparatele tale, nu-ți face griji pentru că avem un truc ușor, care face ca usturoiul să fie mai  digerabil.  

Pandișpan cu cireșe, un desert simplu de preparat: este fraged și suculent

De obicei, pentru a putea fi folosit fără efecte secundare asupra digestiei, se pot lua o serie de măsuri.

Folosiți-l fără a îndepărta coaja. Procedând astfel, nu există riscul de a-l arde.

Se fierbe: trebuie să curățați usturoiul și să-l puneți într-o cratiță cu apă, care se pune la fiert. 

Eliminați miezul: îndepărtați partea interioară a usturoiului cu ajutorul unui cuțit mic. Acest truc îl va face mai ușor dacă vei alege să-l consumați crud.

Spray anti-praf, realizat cu ingredientele din bucătărie: este eficient și ieftin  

Cu toate acestea, dacă vrei să fii sută la sută sigur că faci usturoiul mai digerabil, evitând astfel problemele, iată  trucul cu adevărat eficient pe care trebuie să-l folosești.  Odată ce îl vei încerca, cu siguranță nu îl vei mai renunța la el niciodată.  

Pentru a rezolva problema usturoiului greu de digerat, există un truc, folosit  și de bunicile noastre.

Doar curățați usturoiul și înmuiați-l într-un pahar cu lapte fierbinte pentru aproximativ un sfert de oră. Dacă, în schimb, laptele este rece, lăsați-l scufundat în el timp de o oră. După ce timpul va expira, intensitatea usturoiului va fi atenuantă, încă usturoiul nu va fi privat de substanțele sale nutritive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel