"Nu sunt săracă! Sunt chiar foarte bogată!". De ce nu vrea Saveta Bogdan să plece în America: Acolo totul e pe bază de sos dulce. Eu sunt învățată să-mi pun murături
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Saveta Bogdan
Sursa foto: Facebook Saveta Bogdan
Saveta Bogdan a spus de ce nu vrea să se mute în America, la fiica ei, dar a vorbit și despre pensia pe care o primește.

"Anul ăsta chiar am foarte mari realizări. A venit fata mea din America, după 12 ani, dar eu am fost la ea în fiecare an. Doar atunci, în anul cu virusul, nu am mai putut să merg. A stat o săptămână în România și atunci i-am făcut fiicei mele actele pe casă, gen testament, prin donație cu uzufruct, și, cât trăiesc eu, stau în casa mea.

Când eu nu o să mai fiu, atunci intră ea în drepturi, casa e a ei. Așa m-a învățat lumea să fac, cu uzufruct. Este foarte bine așa, ea a fost foarte mulțumită! I-a plăcut în țară! E foarte mulțumită, au venit colegele, au plimbat-o, au fost la mare, la cherhana, a mâncat pește și i-a plăcut foarte mult.

Mi-a zis fata că pentru anul viitor și-a luat deja concediu de acum și, pe 1 august, mai vrea să vină în vacanță la mare la noi. Eu m-am bucurat foarte mult pentru că fiica mea a vrut să vină în țară, Mereu zicea că nu știe când și a fost o bună ocazie. Chiar i-a plăcut foarte mul! A găsit România foarte schimbată față de cum era acum 12 ani! Mi-a zis că a găsit totul foarte schimbat în bine!", a spus Saveta Bogdan pentru ciao.ro.

"Acolo totul e pe bază de sos dulce. Eu sunt învățată să-mi pun murături"

"Fata mea mă cheamă în America, să mă duc definitiv, să rămân să stau acolo numai cu ei. Dar eu nu pot! Eu sunt învățată în țara mea, în România mea, cu oamenii mei, cu  bârfele noastre, cu râsul nostru, cu mâncarea noastră. Acolo totul e pe bază de sos dulce. Eu sunt învățată să-mi pun murături, să-mi fac treburi gospodărești. Eu acolo mă plictisesc! Poate peste vreo 10 ani, dacă  mai trăm și vom ajunge,  poate mă voi duce la ea, când eu o să simt că nu mai pot! Deocamdată pot!", a mai spus artista.

"Nu sunt săracă! Sunt chiar foarte bogată!"

"Fii-mea mi-a zis că, dacă o să îmi fie frig în casă și nu vor da drumul la căldură și apă caldă, mă așteaptă la ea. Deocamdată sunt ok! Nu e frig în casă, ne-a dat drumul la căldură, avem noroc că e cald și afară și nu au venit facturile alea mari. Mă întreba cineva dacă sunt îndrăgostită și i-am spus că sunt îndrăgostită de calorifer! Nu știu ce dușmani am și cum pot să scrie că Saveta Bogdan nu are din ce trăi sau e amărâtă, are pensie mică.

Am pensie bună, am casa mea, casa e achitată, am evenimente, cânt. Nu sunt săracă! Sunt chiar foarte bogată! Săracă am fost la tinerețe, când eram copil. Nici atunci nu eram săraci că aveam vaci aveam porci, aveam de toate dar eram 8 copii și era destul de greu. Poate atunci, dar nici atunci! Acuma nu sunt! Chiar sunt bogată! Am tot ce îmi trebuie, nu îmi lipsește nimic!", a spus Saveta Bogdan.

Citește și:

Saveta Bogdan, luată în vizor de colegii de breaslă: ”Am foarte mulți dușmani. Îi rog să nu mai aibă grija mea”

Saveta Bogdan a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre dușmanii pe care îi are în domeniul muzical, dar și despre prieteniile care au rezistat în timp.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Solista se poate mândri cu o carieră impresionantă de 60 de ani de activitate în spate, care au adus-o în topul artiștilor celor mai ceruți la evenimentele private. Dacă fanii se bucură să o vadă mereu pe scenă, în exclusivitate pentru Spectacola, Saveta Bogdan a mărturisit faptul că există câțiva colegi din domeniu care nu sunt la fel de entuziasmați pentru succesul ei.

„Am avut Festivalul Național Saveta Bogdan pe 18 iunie, ediția a patra, și știu că am avut foarte mulți dușmani, au fost invidioși toți, dar eu iert, îi iert. Am simțit după telefoanele care s-au dat, după vorbele care se spuneau. E vorba de colegi, au scris urât pe Facebook, pe mine nu mă deranjează, să scrie cât de urât vor ei. Înseamnă că sunt o persoană importantă dacă fac asta, au o temere de mine și înseamnă că n-au ajuns la sufletul omului și atunci caută ă mă sape pe mine, să mai iasă și ei de la naftalină, să mai vorbească lumea și de ei. Eu nu am vorbit pe nimeni de rău niciodată și nici nu o să vorbesc. Am foarte mulți dușmani și chestia asta ne deranjează, pentru că nu le fac niciun rău.”, a spus Saveta Bogdan în exclusivitate pentru Spectacola. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel