”Nu sunt focusată atât de tare pe școală". Cum își crește Ilinca Vandici fiul: "Îmi doresc un copil liber care să își trăiască viața așa cum își dorește"
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Ilinca Vandici Oficial
Sursa foto: Facebook Ilinca Vandici Oficial
Ilinca Vandici a vorbit despre modul în care a ales să-l crească și să-l educe pe Zian, fiul ei.

”Nu-mi doresc să am un copil care sa urmeze dorințele, visurile, experiențele mele. Îmi doresc un copil liber care să își trăiască viața așa cum își dorește, să facă ceea ce îi place, să facă cu drag, să-și găsească motivație și inspirație în fiecare zi. Nu știu dacă este bine să zic asta, dar o să o spun. Nu îmi doresc copil de 10. Eu am fost cumva forțată să fiu copil de 10 și nu a fost ușor, iar în ceea ce-l privește pe Zian nu îmi doresc să fie de 10, dar îmi doresc să fie fericit. Orice ar însemna asta. Bineînțeles că sunt acolo, că sunt un părinte echilibrat, zic eu, și autoritar, și blând cum impune situație, dar cel și cel mai mult îmi doresc să fie un om bun și să fie fericit. Restul mai vine de la sine cumva”, a declarat Ilinca Vandici pentru ego.ro.

"De ce să-i chinui copilăria?"

”Nu sunt focusată atât de tare pe treaba asta cu școala, pentru că eu fiind un copil de 10, mă rog pe acolo, sunt multe materii pe care le-am învățat robotic, multe lecții, multe informații pe care le-am acumulat pe memorie de scurtă durată și nu am rămas cu nimic. Efectiv nu am rămas cu nimic. Și atunci de ce să-i chinui copilăria doar pentru a fi și a lua nota 10? Nu mai bine învață toate lucrurile astea experimentând, mergând, văzând, prin joc, prin alte metode de predare sau de învățare, care să îmbogățească sufletul? Asta mi-aș dori foarte tare pentru Zian”, a mai declarat Vandici.

Vezi și:  "Știe el ce mi-a făcut". Ce i-a spus Ilinca Vandici fiului ei, când s-a despărțit de tatăl acestuia: "Ce poate fi mai frumos de atât?" 

linca Vandici, luată pe sus de Teo Trandafir: "Am dat cu ea de pământ"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel