"Nu mai erau prea multe de făcut". Cum și-a salvat MM Stoica fiica diagnosticată cu cancer: "Arogantul ăla e un tată de toată isprava!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Fostul jurnalist Daniel Șendre a povestit momentele grele prin care a trecut Mihai Stoica, după ce Teodora, fiica sa, a fost diagnosticată cu cancer.

"MM celebrul, arogantul, stelistul, omul cu funcție, bani, case și SUV-uri nu a deschis niciodată ușa despre care vorbeam. Salut astăzi discreția și decența cu care MM a trecut peste cea mai mare cumpănă a vieții sale. În urmă cu 3-4 ani, fiica lui a fost diagnosticată cu cancer. Singurul lui copil. Boala fusese descoperită târziu, deci se afla în stadiul avansat, după cum a dezvăluit ulterior presa.

"Nu mai erau prea multe de făcut"

În termeni populari, asta înseamnă că nu mai erau prea multe de făcut, însă trebuia încercat, așa că familia Stoica s-a adunat de pe jos și a intrat în lupta în care au aruncat tot. Bani, relații, lacrimi, rugăciuni, drumuri la spitale și mănăstiri, timp petrecut pe lângă uși din spatele cărora așteptau o speranță pentru a rămâne cu toții în viață.

În tot acest timp, MM discuta fotbal la televizor, mergea în deplasări cu echipa, se certa cu oameni care îi răspundeau la contre în mass media, rivalii îi strigau "SCLAVUL lui Gigi Becali", iar peluzele continuă să scandeze refrenul celebru cu Teodora. Totul normal, așadar, pentru că MM n-a suflat o vorbă despre ce-l chinuia”, a povestit Daniel Șendre pe Facebook.

"Cred că încercarea asta l-a apropiat și mai tare de Dumnezeu și e posibil să fi devenit vegan tot pentru a-și ajuta fata”, mai povestește jurnalistul.

"Nu mănânc nimic procesat, nu mănânc zahăr. Zahărul mi-l iau din fructe, proteină animală 20%, în rest 80% legume, fructe și semințe, dar cât mai crude, aproape nimic gătit”, dezvăluia Teodora, anul trecut, într-un interviu. Interviu în care fata lui MM a mai lăsat să scape ceva: "Toate mesele sunt cu TATA, mâncăm aproape tot timpul împreună”.

"Arogantul ăla e un tată de toată isprava!"

"Arogantul ăla e un tată de toată isprava! Discreția și decența acestui bărbat sunt absolut remarcabile. Mă bucur pentru că familia a câștigat lupta cu cancerul. Mă bucur nespus pentru Teodora și pentru și pentru faptul că pot să fac în continuare mișto de enervantul ăla. MM a primit șansa de la soartă să se mai poată numi om, tată și să le primească pe toate de la rivali și peluze, în picioare. Zâmbind chiar, deși chinul l-a albit”, a adăugat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel