Nu mai depozita cafeaua așa! Își pierde aroma. GREȘEALĂ pe care o fac mulți
Foto cu caracter ilustrativ
Multă lume depozitează cafeaua într-un anumit loc fiind siguri că se păstrează mai bine. Total greșit! Aflați cum trebuie păstrată cafeaua măcinată.
Cafeaua nu trebuie ținută în frigider, așa cum crede multă lume că este corect! Cătălin Graure, expert în cafea, spune că nu se păstrează aroma, din contră! Lucrurile stau exact pe dos.
Cafeaua boabe trebuie ținută într-o debara, într-un spațiu închis. Dacă o țineți în frigider, își pierde aroma. În plus, barista susține că nu trebuie măcinată toată odată, ci doar o parte, atât cât folosiți pentru consumul imediat.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- 170 de zimbri din România pot absorbi CO2-ul produs de 2 milioane de mașini - Articol The Guardian
- „Stăpânul inelelor“ se întoarce. Primele imagini din noul sezon cu Sauron, Galadriel și Celebrimbor / video
- UPDATE: Atacatorul ar fi membru al unei grupări paramilitare pro-ruse / Robert Fico, premierul Slovaciei, a fost împușcat
- Antena 3 CNN, imagini cu Ludovic Orban, dansând la o petrecere cu vrăjitoarea Sidonia și clanul Fabian. „M-am rugat plângând / Să nu mă părăsești nicicând”
- Roșiile cu brânză, ”meniul de vară” al românilor. Mihaela Bilic: N-ai ce să greșești
- Istoricul Mihail Dobre: De ce ar trebui să doneze România sistemul PATRIOT și nu Spania sau Germania / video
- Ce este, cu adevărat, tragic în crima din Crângași. Concluziile psihologului Radu Leca
- Marea Finală Chefi la cuțite 2024. Câștigător sezon 13
- Denise Rifai a dezvăluit salariul ei
- Scenariu-negru pentru Firea. A spus-o direct: din 10 iunie, pensionară