Nu mai aruncați blugii vechi: transformați-i în ceva util și original
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Nu mai aruncați blugii vechi -  transformați-i în ceva util și original.  Sursa - Pexels
Nu mai aruncați blugii vechi - transformați-i în ceva util și original. Sursa - Pexels
Din ce în ce mai multe persoane se dedică reciclării creative. La urma urmei și aceasta este o artă, care ne permite să economisim mulți bani.

Reciclând haine învechite sau uzate, sau obiectele pe care nu le mai folosim, putem crea ceva nou și util fără să facem alte achiziții. Reutilizarea hainelor vechi poate fi destul de interesantă.

Putem recicla și obiecte pe care nu ne-am imaginat vreodată că le putem refolosi într-un mod creativ, cum ar fi becurile de sticlă care nu mai funcționează.

Curăță ușor recipientul pentru ulei: cu această metodă ieftină veți scăpa rapid de stratul de grăsime

În acest articol, veți vedea cum să reciclați blugii vechi, un articol vestimentar, pe care și femeile, și bărbații îl au în dulap. Denim-ul este o țesătură destul de robustă și durabilă. Cu toate acestea, de-a lungul anilor și în urma numeroaselor spălări, chiar și blugii se pot deteriora. În plus, se pot și decolora.

În cele din urmă, nu trebuie să uităm de tendințele modei. Chiar dacă avem blugi care sunt încă în stare bună, dar nu mai sunt la modă, cu greu îi vom purta.

Cearșafuri parfumate după spălare: cu acest truc mirosul va rezista mai mult timp

În loc să aruncăm o pereche de blugi, este bine să fim creativi. Să aflăm împreună ce putem crea. De obicei, din blugi se fac genți, covorașe sau pantaloni scurți. Noi vă sugerăm câteva idei foarte originale.

Ideea 1 - Te va încânta această idee dacă ești o persoană organizată. Poți crea un suport pentru creioane, pixuri, markere. Pentru asta ai nevoie de role de la hârtia igienică și conserve. Bucățile de blugi vor și cireașa de pe tort, căci cu ele vei da creației tale un aspect unic.

Trei moduri neobișnuite de utilizare a cuptorului cu microunde, pe care, cu siguranță, nu le cunoșteai

Ideea 2 - Luați o pereche de blugi din denim vechi și creați din ei perne, păstrând buzunarele.   

Ideea 3 -  Creați suporturi pentru farfurie.  Nu doar că nu vei arunca blugii, dar îți vei proteja și masa. În plus, e o idee foarte bună să folosești buzunarul pentru tacâmuri și gaica pentru șervețel.

Ideea 4 - Cu țesătura de blugi putem acoperi  coperta agendelor și a cărților. Vom proteja caietul și, aplicând buzunarul din partea de sus, îl putem folosi pentru a introduce pixuri, creioane și lanterne pentru a le avea mereu la îndemână. 

BONUS. Fierbe hainele într-o oală cu apă: vei fi uimit de rezultat, care este cu adevărat uimitor

 

Cu acest remediu simplu și fără costuri puteți rezolva o problemă foarte comună care afectează multe peroane. Vă puteți imagina ce este? Continuați să citiți articolul și veți afla. Rezultatul final vă va lăsa fără cuvinte.

Uneori, pentru a rezolva micile probleme casnice, nu este necesar să recurgeți la munca unui profesionist sau să achiziționați anumite produse chimice. În cele mai multe cazuri, de fapt, este suficient să cunoaștem câteva remedii de casă simple, folosite în trecut de bunicile noastre.

Nu suporți mirosul de conopidă gătită? Încearcă acest truc și nu vei regreta

Astăzi vrem cu adevărat să vă sugerăm cum să rezolvați o problemă foarte comună pe care o are aproape toată lumea. Pentru a face acest lucru va trebui să fierbeți rufele într-o oală cu apă, să adăugați un alt ingredient simplu pe care îl avem cu toții în bucătărie și să îl lăsați să acționeze câteva clipe. Ceea ce se întâmplă este cu adevărat uimitor. 


Detergent de haine, făcut în casă dintr-un ingredient simplu. Este grozav și super eficient

Dacă puneți rufele la fiert într-o oală cu apă puteți rezolva o problemă foarte frecventă care afectează multe persoane. Ai înțeles deja despre ce vorbim? 

Mai întâi, puneți o oală mare cu apă pe aragaz și aduceți la fierbere. După aceea, scufundați-vă hainele în ea și fierbeți-le timp de aproximativ zece minute. Apoi adăugați câteva felii de lămâie. În cel mai scurt timp, hainele tale albe și decolorate vor fi noi.

Cum se curăță oglinda pătată, ca să arate ca nouă: nimeni nu știe aceste trucuri

Acum tot ce trebuie să faci este să procedezi la spălarea normală manuală sau în mașina de spălat.  Incredibil, nu-i așa? Cu toate acestea, trucul acestei bunici chiar funcționează.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel