Nu mai arunca periuțele de dinți: le poți folosi pentru a-ți curăța casa. Trucurile gospodinelor cu experiență
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Nu mai arunca periuțele de dinți - le poți folosi pentru a-ți curăța casa. Trucurile gospodinelor cu experiență  Sursa - Pexels
Nu mai arunca periuțele de dinți - le poți folosi pentru a-ți curăța casa. Trucurile gospodinelor cu experiență Sursa - Pexels
Toată lumea știe că periuțele de dinți trebuie înlocuite la fiecare trei luni, din cauza bacteriilor. Gospodinele cu experiență știu că periuțele vechi nu trebuie aruncate, ci folosite la curățarea casei.

Periuțele vechi sunt valoroase și în bucătărie. Mulți știu că doar cartofii, gătiți în coajă, își păstrează toate substanțe nutritive importante, cum ar fi vitamina C, vitamina B6 și diverse alte minerale

Cu toate acestea, este extrem de dificil să curățăm cartofii doar cu apă. Însă o periuță de dinți veche ne va ajuta să-i curățăm în doar câteva minute.

Sarea, salvatorul nostru în situații dificile: Cinci trucuri cu alimentul minune

Pentru aragaz -  Unele pete de grăsime nu sunt atât de ușor de curățat, prin urmare o periuță de dinți veche ne vine în ajutor. O putem folosi pentru curățarea zonelor acoperite cu un strat gros de grăsime.

De asemenea, este dificil de curățat și alte obiecte din bucătărie doar cu un burete, mai ales când vine vorba despre paharele de vin sau cele de cristal. Ne salvează o periuță de dinți, care va curăța cu ușurință orice zonă greu accesibilă.

Nu aruncați niciodată plasele pentru fructe și legume: nici nu știi ce lucruri uimitoare poți face cu ele

 

Rosturile dintre gresie și faianță sunt murdare și este aproape imposibil să le curățați cu o cârpă sau un burete? Vă ajută o periuță de dinți. Aplicați puțin detergent pe periuță și frecați bine zona murdară. După aceea, puteți șterge bine zona cu o cârpă curată. Dacă e cazul să îndepărtați petele persistente, utilizați pastă abrazivă, făcută din bicarbonat de sodiu și puțină sare.

Sarea, salvatorul nostru în situații dificile: Cinci trucuri cu alimentul minune 

 

Dacă aveți dulapuri masive cu mânere încrustate, atunci curățarea lor este dificilă. Prin urmare, folosiți o periuță veche de dinți în acest scop. 

Marginile chiuvete, în special unde se îmbina cu restul elementelor de mobilier, sunt greu de curățat fără ajutorul unei periuțe, care poate pătrunde în spațiile înguste. Folosește periuța de dinți pentru a îndepărta murdăria. 

Folia de aluminiu, cel mai bun prieten al gospodinelor: Gata cu bananele stricate, gândaci în bucătărie și parchet zgârâiat

Marginile geamurilor, în special a tâmplăriilor din P.V.C., necesită curățare constantă, pentru a evita depunerile de mizerie și formarea mucegaiului. Cu ajutorul unei periuțe de dinți poți curăța șanțurile tâmplăriei.

De asemenea, cu ajutorul unei periuței de dinți se pot curăța vasele, lingurile și bijuteriile de argint, care trebuie frecate cu puțin bicarbonat sau chiar cu pastă de dinți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel