'Nu m-am măritat'. Simona Halep clarifică motivul petrecerii de la Izvorani
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
'Nu m-am măritat'. Simona Halep clarifică motivul petrecerii de la Izvorani
'Nu m-am măritat'. Simona Halep clarifică motivul petrecerii de la Izvorani
Simona Halep a lămurit informațiile apărute după petrecerea de la Izvorani din weekend, conform cărora s-ar fi căsătorit cu Toni Iuruc.

Simona Halep a declarat că petrecerea a avut doar pentru a marca logodna cu Toni Iuruc, iar nunta urmează să aibă loc în viitorul apropiat.

Simona Halep: 'Nu m-am măritat, dar o voi face în viitorul apropiat!'

'O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat.

Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă', a spus Simona Halep, potrivit As.ro.

'A spus că ea vrea să fie tenismenă!'. Simona ar vrea ca nepoata ei, Tania Halep, să îi calce pe urme.

'A spus că ea vrea să fie tenismenă. Nu ştiu ce i-a venit, dar aşa mi-a spus. M-a întrebat la un moment dat: ‘Teti, de ce toată lumea vrea să facă poze cu tine? Eram la mall, încă nu înţelege. Teti de la mătuşică. În limba noastră, în machedonească, este teti', a mai spus Simona Halep, conform sursei citate.

Simona Halep se menţine pe locul 10 în ierarhia mondială a jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dată publicităţii luni, în care Gabriela Ruse a reuşit un salt de 32 de locuri. Simona Halep, care nu a mai jucat din luna mai din cauza unei accidentări, este în continuare ameninţată cu ieşirea din top 10, având doar două puncte în plus faţă de cehoaica Barbora Krejcikova, ocupanta poziţiei a 11-a.

Ruse, care a jucat finala turneului de la Palermo, s-a apropiat de top 100 şi ocupă poziţia a 105-a, după ce a urcat 32 de locuri. Sorana Cîrstea a pierdut o poziţie şi se află pe 40, Patricia Ţig a coborât două, fiind acum pe 76, Irina Begu a urcat trei locuri şi se află pe 78, aproape de top 100 fiind Ana Bogdan (101) şi Irina Bara (123).

Danielle Collins, care a cucerit titlul la Palermo, primul pentru ea în circuitul WTA, a urcat 9 locuri şi e acum pe 35. La dublu, Raluca Olaru se menţine pe 40, Monica Niculescu pe 58, Irina Begu a urcat două locuri, fiind pe 76, iar Andreea Mitu a revenit în top 100, pe 98.

Vezi clasamentul WTA aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel