Nu lăsa niciodată vasele murdare în chiuvetă peste noapte! Iată explicația
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Nu lăsa niciodată vasele murdare în chiuvetă peste noapte! Iată explicația. Sursa foto: freepik.com
Nu lăsa niciodată vasele murdare în chiuvetă peste noapte! Iată explicația. Sursa foto: freepik.com
Adesea, după cină, ești atât de obosit, încât nu mai ai chef să speli vasele și le lași murdare în chiuvetă. 

Cu toate acestea, există diverse motive și credințe, potrivit cărora vasele murdare nu trebuie lăsate în chiuvetă. Află din acest articol de ce trebuie să speli vasele înainte de a merge la culcare. 

În primul rând, microbii se înmulțesc pe vasele murdare. Dacă lași vasele murdare peste noapte, dimineața nu va fi suficient să le clătești sau să le pui în mașina de spălat vase, ci va trebui să torni  peste ele apă clocotită de mai multe ori.

Gospodinele pricepute nu aruncă niciodată capacele borcanelor. Iată de ce!

În al doilea rând, îți va fi mai dificil să speli vasele care au stat peste noapte în chiuvetă dimineața. În acest caz, nu te ve descurca doar cu un burete și puțin detergent. Va trebui să recurgi la substanțe  chimice mai serioase.

Vasele lăsate murdare în chiuvetă atrage energia negativă. Prin urmare, în casă pot apărea atât certuri minore, cât și scandaluri mai grave. În unele cazuri, se poate ajunge și la un divorț.

Placa de tocat, un rai pentru bacterii: cum să o cureți și să îndepărtezi mirosurile neplăcute

În plus, specialiștii în Feng Shui spun că vasele murdare fură nu doar energia din casă, ci și succesul și banii. Prin urmare, dacă vrei să ai mereu cu bani, trebuie să știi că vasele trebuie să fie mereu curate.

Dacă ei ține cont de aceste sfaturi, în casa ta va fi nu doar ordine și confort, ci și energie pozitivă, care va atrage doar lucruri bune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel