Nu iartă pe nimeni la Antena 1. ”Dau în TOȚI”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
iUmor 2020
iUmor 2020
”E mai bine să faci mișto de cineva decât să fii indiferent, pentru că indiferența e chiar mortală” e mărturisirea lui Cristi Iacob. 

”În ciuda experienței sale pe scenă, chiar și Cristi Iacob se simte emoționat înainte de roastul iUmor din acest sezon, care va fi difuzat duminica aceasta, de la ora 20.00, în ziua în care Antena 1 aniversează 27 de ani de existenţă pe piaţa media.” transmite un comunicat de presă al Antena 1

”Este emoționant, e prima dată când fac asta. Dau în toți, vă dați seama, inclusiv în colegii mei de breaslă, dar până la coadă, e mai bine să faci mișto de cineva decât să fii indiferent, pentru că indiferența e chiar mortală. Dacă te interesează cineva, mai faci și glume! E o provocare nouă, are savoarea ei, deși este și greu pentru că, dacă stai să te gândești, e un one man show, iar noi actorii suntem obișnuiți să avem contact. La Delia am ținut totuși cont, e o doamnă, plus că tipologia feminină și cea masculină diferă, de aceea e bine ca atunci când scrii un scenariu să fie și un bărbat și o femeie, la anumite dialoguri e important. Vorba lui Shaw: ”Femeia nu e superioară bărbatului, bărbatul nu e superior femeii, de egalitate nici nu poate fi vorba!”, a spus Cristi Iacob.

”Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi surprinși duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, de nume mari din viața publică din România care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic. De la Irinel Columbeanu, la Cezara Dafinescu și de la Florin Ristei și Sebastian Coțofană, până la Rodica Popescu Bitănescu și Irina Margareta Nistor, invitații vor sta în fața juraților iUmor pentru a le spune lucruri pe care nu mulți nu ar îndrăzni să le rostească.  Mai mult, la ceas aniversar, Antena 1 a pregătit trei zile pline de ediții speciale de sărbătoare, astfel că pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca ”Ziua superstiţiilor”. Marți, pe 1 decembrie, într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.” mai arată comunicatul de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel