Nu aruncați niciodată plasele pentru fructe și legume: nici nu știi ce lucruri uimitoare poți face cu ele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Nu aruncați niciodată plasele pentru fructe și legume - nici nu știi ce lucruri uimitoare poți face cu ele Sursa - Pexeles.
Nu aruncați niciodată plasele pentru fructe și legume - nici nu știi ce lucruri uimitoare poți face cu ele Sursa - Pexeles.
Lumea se schimbă și cu toții ne dormi să folosim cât mai puțin plastic. Plasele din plastic nu mai sunt tolerate în multe și tot mai multe țări se alătură mișcării anti-ambalare din plastic.

Nu este atât de ușor însă să trăiești complet fără plastic. Din fericire, există un truc pe care îl puteți folosi pentru a recicla plasa de plastic, în care sunt vândute fructele și legumele. Vestea bună: este, de fapt, destul de ușor!

Plasele de plastic folosite pentru a vinde diverse legume și fructe, precum cartofi, portocale lămâi sau ceapa, pot fi reciclate cu ușurință.

De exemplu, puteți crea din astfel de plase un burete. Resturile de mâncare, lipite de tava de copt, pot fi curățate cu ușurință cu astfel de burete. La fel și oalele și tigăile arse.

Nu rata și: Obiecte care atrag nenorocirea: scăpă imediat de gunoiul din portofel, dacă vrei să ai bani

Un burete, confecționat din astfel de plasă, poate concura cu un burete de oțel atunci când este utilizat. Astfel economisiți bani pentru un burete de oțel.  

Să știți că este foarte ușor și simplu să faceți acești bureți mici. Tot ce trebuie să faceți este să tăiați capetele plasei. Acum înfășurați plasa și legați în jurul ei un fir rezistent. Nimic mai simplu! Nu-i așa?

Vedeți și:  Planta pe care ar trebui să o ai, neapărat, în casă: aduce fericire, dragoste și bani 

Aveți mai multe plase? Pune-le una în alta și legați-le cu un fir rezistent. Astfel obțineți un burete mai stabil și mai compact, care va curăța rapide orice tavă de cuptor sau oală arsă.

Folosește-ți buretele făcut din plase chiar și în baie! Orice depuneri de apă și reziduuri de săpun se vor desprinde ușor cu ajutorul acestui burete. 

Citește și: Pâinea este tare și uscată? Trucuri cu care o puteți împrospăta ca și cum abia a fost cumpărată

 Tocmai ai aflat un truc pe care oricine trebuie să-l știe. Dă mai departe acest articol pentru a-i învăța și pe alții acest truc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel