Nu arunca niciodată rujurile vechi. Le poți oferi a doua șansă și crea nuanțe noi. Ai nevoie doar de inspirație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Nu arunca niciodată rujurile vechi. Le poți oferi a doua șansă și crea nuanțe noi. Ai nevoie doar de inspirație.  Sursa - Pexels
Nu arunca niciodată rujurile vechi. Le poți oferi a doua șansă și crea nuanțe noi. Ai nevoie doar de inspirație. Sursa - Pexels
Femeile consumă zeci de produse de machiaj, de-a lungul anului.  Acestea sunt rujuri, creme de față, rimel, iar lista poate continua. Fiecare dintre aceste produse se comercializează în ambalaje: borcane, tuburi sau alte recipiente mici de sticlă, care pot fi, cu adevărat utile, în casă.

Folosește-ți imaginația pentru a transforma orice obiect în ceva nou, oferindu-i a doua șansă. Reciclarea produselor cosmetice expirate este într-adevăr populară, iar recipientele lor ne pot surprinde cu adevărat când le reutilizăm.  Nu le aruncați niciodată! Le puteți reutiliza!

Nu aruncați niciodată tricourile vechi! Sunt o adevărată comoară pentru gospodine. Iată ce puteți face din ele

Rujurile vechi nu trebuie aruncate niciodată. Dacă s-au rupt sau aproape terminat și sunt incomode de aplicat pe buze, le putem da o nouă viață.

Topiți-le, apoi puteți uni mai multe rujuri pentru a crea o culoare nouă.  Acum nu mă rămâne decât să turnați rujul topit în recipientul său și să-l dați la frigider, până se va întări.

Încercați și: Nu aruncați niciodată plasele pentru fructe și legume: nici nu știi ce lucruri uimitoare poți face cu ele

Cremele expirate ar putea deveni exfoliante corporale dacă sunt combinate cu ingrediente precum mierea, mălaiul, zațul de cafea sau zahărul brun.

Vechile parfumuri din sticlă pot deveni odorizante de cameră. Doar umple-le cu uleiurile tale esențiale preferate și introduce înăuntru bețișoarele din lemn. 

Pune mai multe boluri cu oțet în diferite locuri din casă: vei scăpa de o problemă neplăcută cât ai zice pește

Unele borcane cosmetice, cele mai mari, devin recipiente pentru plante, suporturi pentru pensule de machiaj sau recipiente pentru lumânări. 

Din borcanele din sticlă, în care am avut cremă, putem realiza suporturi pentru discurile de bumbac  sau pentru agrafele de păr.

Pâinea este tare și uscată? Trucuri cu care o puteți împrospăta ca și cum abia a fost cumpărată

Vechile palete de farduri de pleoape pot deveni cutii de bijuterii.  Micile borcane de sticlă cu seruri de față pot fi umplute cu ierburi parfumate, cum ar fi lavanda.

Puteți realiza și suporturi pentru șervețele sau pentru ustensile pentru bucătărie. Pe scurt, nu vă limitați imaginația.

Nu face aceste lucruri înainte să mergi la culcare dacă vrei să ai un somn sănătos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel