Noul Sandero, în cursă pentru Mașina Anului 2021. Cu ce mașini concurează
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Noua Dacia Sandero a devenit Mașina Anului 2021 în România. Acum, mașina a intrat în cursa pentru titlul de Mașina Anului 2021 în Europa.

Noua Dacia Sandero/Logan a fost desemnată Mașina Anului 2021 în România, de cititorii Promotor și de un juriu în care Promotor a avut în premieră un reprezentant. Modelul românesc încearcă să obțină acum titlul de Mașina Anului 2021 în Europa, scrie promotor.ro.

Pentru a intra în cursa pentru titlu, un model trebuie să îndeplinească o condiție. Trebuie să fie la De asemenea, anul acesta, juriul a nominalizat și noile Volkswagen ID.3, Cupra Formentor, Honda e, Mazda MX-30, Toyota Mirai și Polestar 2.vânzare în momentul nominalizării sale sau până la sfârșitul anului în curs pe cel puțin cinci piețe europene.

Sandero vrea să ajungă în primele 7

Primul obiectiv pentru Dacia Sandero este să ajungă printre finaliste. Cele șapte nume vor fi anunțate pe 8 ianuarie. În cursa pentru titlul de Mașina Anului 2021 în Europa sunt 29 de modele. Organizatorii vor anunța cei șapte finaliști pe 8 ianuarie. Vom afla numele câștigătorului pe 1 martie 2021. Mercedes-Benz are nu mai puțin de patru nume în competiție. Este vorba despre SUV-urile GLA, GLB, GLS și despre noua generație Clasa S, potrivit Deschide.md.

Ține pasul Hyundai, cu trei nominalizări: i10, i20 și Tucson. Sunt două modele BMW în competiție, Seria 2 Gran Coupe și Seria 4. Iată lista completă a modelelor care concurează pentru titlul câștigat anul trecut de Peugeot 208.

- Audi A3

- BMW Seria 2 Gran Coupe

- BMW Seria 4

- Citroen C4

- Cupra Formentor

- Dacia Sandero

- Fiat 500

- Ford Explorer

- Ford Kuga

- Honda e

- Honda Jazz

- Hyundai i10

- Hyundai i20

- Hyundai Tucson

- Kia Sorento

- Land Rover Defender

- Mazda MX-30

- Mercedes-Benz GLA

- Mercedes-Benz GLB

- Mercedes-Benz GLS

- Mercedes-Benz Clasa S

- Peugeot 2008

- Polestar 2

- SEAT Leon

- Skoda Octavia

- Toyota Mirai

- Toyota Yaris

- Volkswagen Golf

- Volkswagen ID.3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel