Noul smartphone Samsung care va bate concurența
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Reprezentanții Samsung au făcut publică data lansării noului telefon, Galaxy Note 10, ce va bate concurența, spun specialiștii în domeniu. 

Samsung lansează noul telefon, Galaxy Note 10 5G, model ce are o versiune standard, mai mică, dar cu un spațiu de stocare care ajunge până la 512 GB. Noul model va fi disponibil în cel puțin două mărimi, de 6,28 inci și de 6,75 inci, fiecare cuprinzând o variantă 5G.

Evenimentul de lansare va avea loc la New York, pe data de 7 august.

Producătorii au făcut publică și o imagine cu un stylus și cu o cameră foto, imagine ce face referire la stylusul pe care noul smartphone îl va avea, dar și la camera frontală a telefonului. Compania a ales să evidențieze cele două elemente noi și importante ale telefonului, poziționându-le sub forma unui semn al exclamării.

În ceea ce privește muchiile telefonului Samsung Galaxy Note 10, acestea vor fi și mai mici, cu marginile rotunjite și cu sticla ce se va îmbina cu scheletul de metal al telefonului. Totodată, o altă noutate este senzorul foto frontal care va fi integrat în ecran, dar va fi amplasat  în mijloc, nu în lateral.

Noul telefon este așteptat cu sufletul la gură de milioane de fani Samsung din întreaga lume. O surpriză de proporții vine după ce și Apple va lansa un nou smartphone în aceeași perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel