Nouă plante de interior care pot fi oferite atât femeilor, cât bărbaților. Atrag fericirea și norocul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Nouă plante de interior care pot fi oferite atât femeilor, cât bărbaților. Atrag fericirea și norocul. Sursa - pixabay.com
Nouă plante de interior care pot fi oferite atât femeilor, cât bărbaților. Atrag fericirea și norocul. Sursa - pixabay.com
Se spune că există plante de interior, care pot atrage fericirea și prosperitatea, dacă sunt îngrijite corespunzător.

Puteți, fără nicio umbră de îndoială, să dăruiți următoarele plante, fiind siguri că proprietarii lor vor fi sortiți norocului și bunăstării financiare.

Spathiphyllum.  O poți oferi unei femei, deoarece planta se mai numește și „Fericirea femeilor”. Se spune că planta neutralizează complet toată energia negativă din camera de zi și restabilește relațiile dintre parteneri.

Violete. Există multe semne asociate cu culoarea violetelor și fiecare dintre ele promite schimbările sale benefice. Dar, pe lângă liniștea sufletească, floarea va ajuta să facă față unui număr de afecțiuni fizice.

Plasați aceste plante în toată casa și veți scăpa de mucegai și umezeală

Trandafir chinezesc. Majoritatea cultivatorilor de flori numesc această plantă un simbol al păcii, al confortului, al liniștii, dar și al pasiunii.

Mirt. Este indicat să-l dăruiți unui cuplu proaspăt căsătorit. Se spune că acolo unde crește mirtul domnesc întotdeauna pacea și înțelegerea. Poate fi dăruit atât bărbaților singuri, cât și femeilor.

Chlorophytum. Chiar dacă această plantă nu schimbă nimic în bine în viața personală, cu siguranță va face aerul din apartament mai curat. Printre altele, promite proprietarului putere de concentrare și calm în depășirea dificultăților vieții.

Cum poți salva o plantă de interior, care a început să îngălbenească. Urmează acești pași simpli

Dracaena purifica aerul. Se crede că proprietarii acestei plante ating foarte repede prosperitate și belșug. 

Crassula. Un cadou grozav pentru o persoană care vrea să-și îmbunătățească situația financiară. 

Mușcată. Dăruiește planta unei persoane care și-a propus să trăiască o viață lungă și îi pasă de sănătatea sa. Proprietarii acestei plante sunt rezistenți și au nervi de oțel.

Ficus. Planta este un cadou excelent pentru cuplul care își dorește copii. În plus, ficusul atrage norocul și are reputația de a fi păstrătorul înțelegerii și liniște în familie.

 

Citește și:

 

O planta elegantă, perfectă pentru baie și dormitor: purifică aerul și absoarbe umezeala

 

Fie că avem o casă modernă, fie una mobilată în stil clasic, nimic nu decorează mai bine o cameră decât o plantă. 

Datorită plantelor, casa devine elegantă și frumoasă. În plus, aerul este purificat. Cu toate acestea, pentru unele camere umede, apelăm la Sansevieria, care suportă temperaturi variate, cuprinse între 12-20ºC, până la 25ºC.

Dacă căutăm o soluție originală și impresionantă, există o plantă minunată, perfectă pentru baie și dormitor, deoarece ajută la purificarea aerului și la absorbția umezelii.

Ai fost în vacanță și plantele din casă s-au uscat? Le poți salva dacă faci asta

Vorbim despre frumoasa iederă englezească care, deși este considerată plantă de exterior, oferă satisfacții și în casă.

Ghivecele cu iedera englezească se pun pe rafturi mai înalte, pentru ca ramurile și frunzele elegante să cadă ca o cascadă. O priveliște cu adevărat impresionantă pentru orice cameră din casă.

Această plantă se laudă cu proprietăți extraordinare de curățare a aerului, fiind capabilă să absoarbă substanțele nocive, cum ar fi cele eliberate de agenții de curățare de uz casnic.

Mirosurile neplăcute din baie pot fi eliminate cu ajutorul plantelor

De asemenea, se pare că iedera englezească este capabilă să regleze nivelul de umiditate din încăperi.

 

Cum să crește planta în casă?

 

Iedera englezească este trăi la temperaturile scăzute și poate rezista până la -2°. Nici măcar nu are preferințe deosebite de sol. Crește în sol universal, în ghivece de până la 30 cm.

La fel ca toate plantele, are nevoie de îngrijire pentru a crește luxuriant și pentru a înfrumuseța dormitorul sau baia. Iedera englezească are nevoie de un spațiu suficient de mare și de iluminare bună.

La fel, va trebui udă cu regularitate, la 10-15 zile, pentru a nu se usca. Totuși, ceea ce trebuie evitat este excesul de apă, care va duce la putrezirea plantei, motiv pentru care putem adăuga material de drenaj în sol.

Iată cum iedera englezească este o plantă minunată, care este perfectă pentru baie și dormitor, ajută la purificarea aerului și absoarbe umezeala.

Trei plante de cameră îți aduc succes și bogăție. Dacă le îngrijești cu dragoste, te transformă în milionar

Această plantă cățărătoare va da o adevărată notă de stil și eleganță casei, datorita ramurilor sale.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel