Data publicării:

Nouă migranţi din Irak, Siria şi Turcia, găsiţi ascunşi într-un TIR la PTF Nădlac II

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Nouă persoane din Irak, Siria şi Turcia au fost descoperite, miercuri, încercând să iasă din România ascunse într-un TIR verificat la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, şoferul fiind cercetat pentru trafic de migranţi. 

Automarfarul era condus de un bărbat de 38 de ani din Turcia, ţară în care este înmatriculat autovehiculul. Conform documentelor de însoţire a mărfii, se transportau produse textile în Germania, însă poliţiştii de frontieră au verificat semiremorca, descoperind şi nouă persoane.

'Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt şapte cetăţeni irakieni, un sirian şi un turc, grupul fiind format din patru bărbaţi, o femeie şi patru minori. În cadrul cercetărilor, lucrătorii noştri au stabilit că adulţii au vârste cuprinse între 20 şi 34 de ani, iar minorii au vârste cuprinse între 8 luni şi 17 ani. Cei în cauză au declarat că intenţionau să ajungă în Germania', se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Arad. Şoferul turc este cercetat pentru trafic de migranţi, iar străinii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel