Data publicării:

Nouă metodă de furt în supermarket. Cum a reușit un bărbat să sustragă mai multe bunuri electronice

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Un bărbat a reușit să sustragă mai multe articole electronice dintr-un supermarket din Botoșani.

Un bărbat din Botoșani a reușit să fure mai multe articole electronice dintr-un supermarket printr-o nouă metodă, scrie GazetaBT.

Pe numele individului în vârstă de 45 de ani, din comuna Răuseni, a fost emis un mandat de arestare pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale.

Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Botoșani a precizat că bărbatul ar fi sustras în lunile iunie și iulie, dintr-un supermarket din municipiul reședință de județ, mai multe bunuri electronice. Acesta a recurs la o metodă inedită, prin înlăturarea sistemului de alarmare al produselor. Astfel, acesta reușea să treacă de casele de marcat cu ușurință.

Polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului, fiind identificate mai multe mijloace materiale de probă, precum și o parte dintre bunurile sustrase.

„Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii a două infracțiuni de furt calificat”, a precizat agentul principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

CITEȘTE ȘI       -      Cum poți să fii furat, din neatenție, la supermarket / „Revoltată, casiera mi-a spus cu un ton acid să nu mă rățoiesc la dânsa“ / foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel