Nouă alimente vegetale bogate în calciu. Cât de importante sunt
Pentru majoritatea oamenilor, laptele și produsele lactate furnizează calciul de care aveți nevoie. Dar dacă alegeți să nu consumați lactate sau aveți intoleranță la lactoză, aveți și alte opțiuni.
Potrivit Mayo Clinic, dacă sunteți în căutarea mai multor modalități de a adăuga calciu în dieta dvs., trebuie să luați în considerare alimentele de mai jos:
Broccoli
Fasole verde
Sardinele, conserve cu oase
Lapte fortificat de migdale, orez sau soia
Sucul de portocale fortificat
Varza Kale
Somonul, conserve cu oase
Fasole boabe
Creveți
Datorită mai multor factori, conținutul de calciu în majoritatea alimentelor variază. Verificați eticheta nutrițională pentru a determina cantitatea de calciu într-un anumit articol.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- SUA încetează furnizarea de rachete Patriot către Ucraina: Spania și Japonia intervin
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- Ministra Muncii: România s-a angajat că va renunţa la posibilităţile de pensionare anticipată
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers
- Florin Piersic a fost operat de urgență. Medicii i-au descoperit o infecție la genunchi
- Programul Casa Verde Fotovoltaice, deblocat. Laurențiu Neculaescu (AFM): Documentul care e obligatoriu la decontare / video