Nou tur de scrutin în două localități. Candidații la primărie, ”la balotaj”
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Inquam Photos/ Octav Ganea
Inquam Photos/ Octav Ganea
Duminică, 23 iunie, va avea loc un nou tur de scrutin în două localități, unde candidații se află în situație de balotaj.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunțat că duminică, 23 iunie, va fi organizat un nou tur de scrutin pentru funcția de primar în două localități, unde candidații se află ”în situație de balotaj”, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, în comuna Chețani (Mureș), candidatul Daniel-Marcel Bega, propus de Alianța PMP-Forța Dreptei și candidatul Emil-Florin Mocan, propus de PSD, au obținut la alegerile locale din 9 iunie, câte 431 de voturi fiecare dintr-un număr total de 1.202 voturi valabil exprimate. 

Cea de-a doua localitate, Poșoga (Alba), în care se va organiza noul tur de scrutin îi pune față în față pe candidata Aurelia Popa, din partea PSD, și Ionel Bulgăr, din partea PNL, care la alegerile din 9 iunie au obținut câte 345 de voturi fiecare dintr-un număr total de 690 de voturi valabil exprimate. 

”Secțiile de votare se vor deschide duminică, 23 iunie a.c., la ora 07:00, și se vor închide la ora 22:00, cu posibilitatea prelungirii până la ora 23:59 pentru cetățenii care, la ora 22:00, se află în sediul secției de votare, precum și pentru cei care se află la rând în afara sediului secției de votare pentru a intra în localul de vot.

Datele privind prezența la vot vor putea fi vizualizate în timp real, odată cu deschiderea secțiilor de votare, prin afișarea pe pagina de internet a Autorității Electorale Permanente - https://prezenta.roaep.ro.

Rezultatele înscrise în procesele-verbale întocmite de către birourile electorale ale secțiilor de votare vor putea fi consultate pe aceeași pagină, imediat după întocmirea acestora”, se arată în comunicatul menționat.

Citește și: Patru localități din Olt, fără emoții la alegerile locale. Primarii au câștigat cu 100%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel