Al doilea PALAT al lui Putin, descoperit de echipa lui Navalnîi. Ce dotări are spa-ul personal al președintelui rus. VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
captură video: Daily Mail
captură video: Daily Mail
Fondul de luptă anticorupţie (FBK) al opozantului rus Alexei Navalnîi a descoperit un nou palat care i-ar aparține lui Vladimir Putin.

De această dată FBK a publicat un material în care prezintă o ”dacha” (n.r. vilă în limba rusă) cu adevărat impunătoare, pe care Vladimir Putin o are în Valdai, scrie The Sun. Proprietatea este una imensă și este situată pe malul unui lac, în pădurile adânci ale dealurilor Valdai, care se află la jumătatea distanței dintre Moscova și Sankt Petersburg. Susținătorii lui Navalnîi au filmat palatul cu o dronă. Din imagini, pare că acesta seamănă destul de mult cu cel descoperit în urmă cu câteva luni în apropiere de oraşul Ghelendjik.

VEZI ȘI: Vladimir Putin și-a făcut PALAT pe țărmul Mării Negre. Fundația lui Navalnîi a făcut investigația / FOTO

Ascuns de ochii curioși de frunzișul dens, conacul cu patru etaje  are și terenuri de joacă, căsuțe tipic rusești și o biserică în cinstea Sfântului Vladimir. Totuși, accentul se pune în film pe ceea ce oponenții lui Putin numesc ”spa-ul personal al președintelui rus”. Acesta ar fi dotat cu un sistem de “criogenie” pentru întinerire corporală, dar și un fel de piscină cu apă atât de sărată că nu te scufunzi. De altfel. președintele rus povestise anterior că pentru a se menține sănătos obișnuiește să alterneze dușurile reci cu cele fierbinți. Susținătorii lui Navalnîi susțin că acolo ar exista o sală de masaj și chiar o clinică pentru îngrijirea părului și a pielii.

VEZI ȘI: Secretul lui Vladimir Putin. De ce să alternezi duș rece - duș fierbinte

Proprietatea ar mai avea și un grajd, un teren de golf, un teren de mini-golf, un restaurant VIP cu cinema, bowling, sală de biliard și chiar un mini-cazinou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel