NOU GUVERN. Sorin Naș: PRIMUL obiectiv ar trebui să fie următorul
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Candidatul independent pentru Parlament, Sorin Naș, a dezvăluit de ce crede ar fi avut nevoie România în această perioadă.

Candidatul independent pentru Parlament, Sorin Naș, a dezvăluit la interviurile DC News că, în opinia sa, România ar fi avut nevoie de un guvern de uniune națională.

„Un președinte adevărat, în opinia mea, ar fi trebuie să lase deoparte orgoliile și ambițiile, să lase deoparte alte interese personale și de grup și să strângă în jurul lui toate partidele parlamentare, neparlamentare, profesioniști, chiar dacă nu sunt afiliați politic și să formeze un guvern de uniune națională”, a susținut Sorin Naș la DC News. 

Acest guvern, spune Sorin Naș, ar fi trebuit să aibă ca obiectiv, în primul rând, „gestionarea crizelor multiple pentru că nu avem doar această criză de sănătate, încep să apară efectele crizei economice”. 

„Din păcate, problema este că niciun cetățean din această țară nu poate să-și facă un plan personal sau de afaceri nici până săptămâna viitoare. Gândindu-mă la oamenii de afaceri, un element esențial este predictibilitatea. În ziua de astăzi, ce predictibilitate să ai și ce plan de afaceri să-ți faci dacă nu știi ce se va întâmpla mâine, dar săptămâna viitoare sau peste un an?”, a mai spus Sorin Naș la interviurile DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel