Data actualizării:
Data publicării:

Nou ambulatoriu de specialitate SUUB în orașul Chitila. Video de la inaugurare

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un nou ambulatoriu al Spitalului Universitar de Urgență București se deschide în orașul Chitila, județul Ilfov.

Un nou ambulatoriu al Spitalului Universitar de Urgență București se deschide în orașul Chitila, județul Ilfov. Ambulatoriul format dintr-un corp de clădire P+1E, cu o suprafață construită desfășurată de 1.458 mp este situat pe strada Banatului nr.2.

În cadrul unității medicale nou înființate, pacienții vor avea acces facil la diagnostic și tratament mai rapid și mai precis datorită aparatelor medicale moderne și performante. Clădirea dispune de 20 locuri de parcare. Investiția totală în infrastructura acestui centru medical se ridică la aproximativ 14.000.000 lei, din care 11.600.000 lei provin din bugetul local al Primăriei  Chitila, diferența fiind asigurată de Consiliul Județean Ilfov, a spus președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

Dotarea cu echipamente medicale şi mobilier, care s-a ridicat la 15.600.000 lei, a fost realizată prin programul PNRR/2022/C12/MS/I1.3 - I1.3 Unităţi de asistenţă medicală ambulatorie.

Ambulatoriul de Specialitate SUUB - Chitila funcţionează în baza unui protocol semnat între primarul oraşului, Emilian Oprea, şi managerul SUUB, prof. univ. dr. Cătălin Cîrstoiu. Personalul medical şi managementul noii unităţi sanitare vor fi asigurate de către Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

„Este primul proiect de acest gen al Spitalului Universitar de Urgență București în Ilfov. În acest Ambulatoriu vor oferi consultații medici din cadrul SUUB din specialități precum: neurologie, hematologie, chirurgie generală, medici de medicină internă, gastroenterologi, diabetologi și vor fi mai mulți medici din diverse specialități medicale.  Îngrijirea pacienților rămâne o prioritate absolută. Ne străduim constant să oferim servicii medicale de cea mai înaltă calitate, iar consultațiile din ambulatoriu sunt esențiale în acest demers”, a spus prof. dr. Cătălin Cîrstoiu, managerul S.U.U.B.

Vedeți aici imagini de la deschiderea noului ambulatoriu SUUB în Chitila:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel