Nostradamus din Petrila a prezis ”sinuciderea” lui Năstase într-un show la care a participat și Traian Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

În 2003, caricaturistul Ion Barbu a lansat cartea “Adrian Năstase, tratat de aroganță”. Volumul care cuprindea caricaturi dedicate în exclusivitate fostului premier al României s-a bucurat de o lansare care nu poate fi uitată prea ușor.

A fost vorba despre o defiliare care a pornit de la Casa Presei și a trecut prin Piața Victoriei, Piața Romană, Piața Revoluției, Calea Victoriei, Piața Unirii, Piața Parlamentului, Palatul Cotroceni și Piața Universității.

Ion Barbu, omul din Petrila, a prezis “sinuciderea” lui Adrian Năstase, cu mențiunea că în imagini nu s-a folosit un pistol, ci o pușcă. Un car alegoric, în care doi "doctori" și două "asistente" tratau de aroganță un manechin care îl înfățișa pe pacientul Adrian Năstase, a plecat din fața Casei Presei Libere într-o defilare prin centrul Capitalei. "Adrian Năstase" a fost operat și din abdomenul acestuia au fost extrase ouă gata fierte de la "Avicola Cornu", care au fost dăruite trecatorilor.

La evenimentul de lansare a cărții "Adrian Năstase, tratat de aroganță" au participat mai mulți politicieni printre care Traian Băsescu și Emil Constantinescu.

În galeria care urmează veți puteți observa că imaginile de la lansarea cărții seamănă izbitor cu fotografiile făcute în 2012, când Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, chiar în momentul în care poliţiştii au venit să-i prezinte mandatul de punere în executare a sentinţei de condamnare la închisoare. Acesta și-a provocat o rană în zona gâtului cu un pistol. Fostul premier a fost operat la Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca din Capitală, pentru îndepărtarea ţesuturilor distruse pe traseul glonţului.

FOTO: The Barbu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel