Nostradamus a prevestit războiul Rusia-Ucraina."Mari calamităţi de sânge şi foame"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Războiul Rusiei a fost prevestit! Pentru anul 2022, prezicătorul Nostradamus ”a văzut mari calamități de sânge și foame, soldați găzduiți în câmpuri și suburbii”.

Cartea „Les Prophéties” este plină de profeții lirice, cele mai multe referitoare la războaie, la dezastre naturale, asasinate, atacuri nucleare și revoluții. Multe din profețiile lui Nostradamus s-au adeverit de-a lungul secolelor. Deşi sunt destul de vagi, astfel încât ele pot fi interpretate în orice mod posibil, catrenele sale conţin şi foarte multe fapte care s-au petrecut exact aşa cum au fot prevestite. Printre previziunile făcute de Nostradamus, există şi una referitoare la războiul Rusia-Ucraina care a izbucnit pe 24 februarie 2022, odată cu invazia Ucrainei.

Nostradamus a prevestit războiul Rusiei din 2022

Prezicătorul francez a văzut, în urmă cu peste 500 de ani, Războiul climatic: ”Sub climatul babilonian opus, marea va fi fără vărsare”. Potrivit lui Nostradamus, omenirea se va confrunta cu un război climatic în anul 2022. În același timp, clarvăzătorul a prezis că, anul viitor, resursele Pământului vor fi o raritate. Pagina X-a a secolului al III-lea, corespunzătoare anului 2022, spune aşa: Migrații: ”Mari calamități de sânge și foame, vor apărea de șapte ori pe malul mării, foamete nesfârșite, locuri capturate, captivitate.” Din cauza conflictelor armate, Nostradamus a prezis o perioadă de foamete care se va accentua la anul, dar și o migrație în masă. Oamenii vor fugi din calea războiului și vor trece mările, iar cei care supraviețuiesc vor fi întemnițați, potrivit experților care au interpretat aceste versete scrise de clarvăzător.

Moartea unui mare lider

Oricât de dur ar suna, Nostradamus a mai amintit în cartea sa şi despre moartea unui mare lider în anul "cu doi de doi": ”Moartea subită a primului personaj. El va fi schimbat și ei vor pune altul în împărăția lui”. Tot potrivit interpretărilor, Kim Jong-un ar putea fi victima unui accident. Cel mai mare prezicător al tuturor timpurilor mai dă indicii şi despre asediul unui mare oraş: ”În jurul Orașului Mare, vor fi soldați găzduiți în câmpuri și suburbii”. Clarvăzătorul prevede, mai exact, asediul unui mare oraș din Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel