Nora lui Dan Adamescu, mărturisiri cutremurătoare: Judecătorii au hotărât ca el să moară. Asta este tortură
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Nora lui Dan Adamescu, Adriana Constantinescu, a făcut mărturisiri cutremurătoare despre ultimii ani din viața omului de afaceri. 

Adriana Constantinescu, nora lui Dan Adamescu, soția lui Alexander Adamescu, a spus, la Antena 3 că ”Este crunt și nedrept, nu am cuvinte. Ce o fi fost în sufletul lui, săracul. A plecat așa amărât. Nu a rezistat în penitenciar, tot timpul făcea crize. Ultima dată a ieșit atunci la Floreasca. Apoi, și-au dat seama în penitenciar că nu mai pot să-l țină și și-au dat acceptul să-l ducă la spital. Când a ajuns la spitalul acesta s-au chinuit, l-au ținut mult timp, pentru că le era teamă medicilor să-l opereze, că era foarte bolnav, luase o groază de infecții. L-au operat într-un final la genunchi. El a cerut, legal, pentru că executase treimea din pedeapsă, să-l elibereze condiționat și au refuzat, nu au ținut cont, avocatul le-a dat documente, scrisori de la medici. Nu, nu, nu, nu. A avut apel în 20 decembrie și iar l-au respins, apoi au dat pe post că-l trimit în judecată în dosarul Astra și-n 21-22 a intrat la terapie intensivă.

(w670)

În România sunt doar câțiva medici care operează la stat, dar se stă la coadă. Vă dați seama ce ar fi însemnat să sară rândul, nu? Atunci s-a dus la privat. El trebuia să fie la infecțioase undeva. Noi nu am știut, medicii nu știau ce să facă. Este ceva ce este în țara asta, crimă cu premeditare, așa ceva nu am văzut, nu țin cont de nimic. Este ceva de nedescris. Nu, nu, nu pot să... Suntem devastați. Ultima dată l-am văzut în 2015, în septembrie. Un domn judecător l-a lăsat să-și facă analizele. Nici la spital privat ultramodern nu l-au mai putut salva. A murit acolo la ei, la terapie intensivă. El trebuia să se opereze la genunchi, că avea și diabet pe bază de mișcare, trebuia să se miște, dacă nu se mai mișca, cădeau toate, s-a prăbușit pur și simplu, toate bolile i s-au agravat. Nu l-au lăsat. L-a lăsat un judecător în 2015 și așa și-a văzut băiatul și de atunci nu l-a mai văzut. El a mai vorbit cu Alex undeva la începutul lui august, de atunci nu a mai vorbit cu băiatul lui, că de la spital nu ai voie. Primea o vizită pe săptămână. Nu există justiție, judecătorii hotărăsc soarta omului, ei au hotărât ca ei să moară. Este tortură ce au făcut cu el.” 

[citeste și]

Nora lui Dan Adamescu a mai spus că ultimul judecător i-a spus că nu are cum să-l elibereze că a stat prea mult prin spitale, în timp ce procurorul susținea că s-a dus să-și facă o operație estetică, la genunchi, e bine mersi. 

Adriana Constantinescu a mai dezvăluit că nu a fost lăsată familia să-și ia rămas bun: ”Toți găseau răspunsuri aberante, că și-a terminat vizita, dar le spuneam că ea (sora lui Alexander Adamescu) nu este la vizită, omul ăsta este în comă. Doamne ferește, moare, să-și ia rămas bun, să-l mângâie, să-l pupe, suntem creștini, nu suntem diavoli”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel