Nokia 6310, relansat după 20 de ani. Bateria "rezistă câteva săptămâni"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Producătorul de telefoane Nokia relansează modelul 6310, la 20 de ani de la lansarea iniţială. 

La aniversarea celor 20 de ani, Nokia lansează o nouă versiune a clasicului model 6310.

„Cărămida” are câteva specificaţii noi, dar îşi păstrează jocul Snake, favoritul publicului înainte de apariţia aplicaţiilor complexe pentru smartphone. Noile opţiuni includ un ecran color (fără touchscreen), o cameră foto şi acces la canale radio.

Nu este un smartphone, dar se potriveşte celor care sunt în căutarea unui telefon rezistent, la un preţ accesibil – costă 59,99 de lire pe site-ul oficial Nokia. În ultima vreme există o cerere destul de mare pentru telefoane mai simple, mai puţin accesorizate, iar 6310 ar putea redeveni vedeta domeniului de telefonie mobilă.

Tot mai mulţi utilizatori renunţă la smartphone-urile care, de multe ori, îţi consumă timp şi energie. Şi includem aici şi energia bateriei, care, în cazul 6310, rezistă „chiar şi câteva săptămâni”. Cel puţin aşa se laudă producătorul, conform Mediafax.

Caracteristici Nokia 6310, noul model:

Ecran QVGA de 2.4-inch (320 x 240 pixeli)

Chipset Unisoc 6531FMemorie 8MB RAM plus 16MB stocare internă, care poate ajunge până la 32GB cu card micro

SDOS Series 30+Cameră foto VGA de 0.3MP, cu blitz LED 

Dimensiuni: 135.5×56.0×14.1mm

Conectivitate 2G (900/1800), Wi-Fi,  Bluetooth 5.0, AGPS, micro USB

Acumulator de 1150mAh detașabil, cu autonomie declarată de 19.45 la convorbiri în rețele 2G și standby de până la trei săptămâni.

De asemenea, are Dual SIM, ieșire audio de tip jack 3.5mm și radio FM (doar la folosirea căștilor cu fir). Și să nu uităm cel mai important lucru pentru nostalgici: are și jocul „Snake”. Prețul acestui telefon este de 40 euro.

Noul Nokia 6310 poate fi o alegere extraordinară pentru nostalgici. Noul model preia silueta iconică a originalului și o aduce la zi cu câteva noi detalii, cum ar fi un ecran curbat mare, lizibilitate și accesibilitate îmbunătățite, plus o serie de caracteristici clasice pe care le cunoașteți și vă plac și le-am enumerat mai sus.

VEZI ŞI Am găsit cel mai ieftin smartphone de pe piață! Ce spuneți? Merită banii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel