Noile măsuri fiscale anunțate de Guvernul Ciolacu. Eugen Tomac cere PNL-ului să iasă de la guvernare
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Europarlamentarul PMP Eugen Tomac și-a exprimat punctul de vedere cu privire la noile măsuri fiscale anunțate de Guvern.

Eugen Tomac, europarlamentar din partea Partidului Mișcarea Populară, a fost invitat la RFI, unde a vorbit despre noile măsuri fiscale anunțate de Guvernul Ciolacu.

„Este o catastrofă ceea ce propune în momentul de față Guvernul, pentru că nu au nici un fel de studiu de impact, nu există nici un fel de măsuri tranzitorii, în condițiile în care legea fiscal-bugetară obligă Guvernul să implementeze orice fel de modificări cu termen de implementare șase luni”, spune europarlamentarul Eugen Tomac.

CITEȘTE ȘI      -      Oficial. Proiectul noilor măsuri fiscale - ce modificări face Guvernul și cum plănuiește să acopere găurile la buget

Tomac cere PNL-ului să se retragă din Guvern

„Singurul lucru pe care-l poate face politic acum Guvernul este să se retragă PNL de la guvernare, iar domnul Marcel Boloș să-și prezinte demisia. Un asemenea document este de neacceptat pentru un partid care promovează susținerea mediului de afaceri și proprietatea privată.

Este inacceptabil acest compromis pe care-l face PNL-ul. Singurul lucru pe care-l poate face în momentul de față este să se dezlipească definitiv de PSD, pentru că este o asumare nefirească, e ceva de necrezut că în România anului 2023, un partid pretins de dreapta se transformă peste noapte într-o anexă a PSD și dă o asemenea lovitură economiei. Efectele vor fi dezastruoase pentru economia României”, a mai spus europarlamentarul Eugen Tomac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel