Data publicării:

Noi previziuni pentru toate zodiile. Luna mai va fi una de neuitat!

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Horoscop lunar. Mai va fi o lună mult mai bună din punct de vedere astrologic. 

 

Tranzitul lui Jupiter, planeta care amplifică tot ce atinge, în semnul Taurului, cel al resurselor, ne va face pe toți conștienți de propria valoare și ne va da o dorință crescută de a monetiza. 

Berbec

Vei deveni obsedat în a-ți îmbunătăți situația financiară. Și cu siguranță vei găsi metodele, dar ai grijă că vor apărea și cheltuieli noi. 

Taur

Autoindulgența va fi la ordinea zilei. Și vei suferi de sindromul “omniprezent, omniscient si omnipotent". Dar vei avea și foarte multe oportunități!

Gemeni

Este clar că te vei confrunta cu problemele de sănătate ale tale sau ale celor dragi! Este momentul să devii mai selectiv cu anturajul!

Rac

Te vei preocupa în mod de activ de planurile pentru viitorul apropiat. Și chiar vei fi mai încrezător! Anturajul tău se va lărgi. 

Leu

Cariera ta se poate schimba într-un mod uimitor! Lasă așteptările tale! Important este că vei avea parte de numeroase oportunități. 

Fecioară

Cei care au de susținut examene și teste, sunt foarte favorizați. Dar și cei care vor să călătorească sau să se întoarcă în țara de baștină. 

Balanță

Îți vei antrena mușchii negocierilor și vei avea rezultate spectaculoase! Este momentul să te gândești la stabilitatea financiară pe termen lung. 

Scorpion

Sectorul afectiv va fi cel mai bine aspectat! Poți duce relația la un alt nivel, îți poți cunoaște partenerul ideal sau vei prinde curajul să ieși din o relație toxică. 

Săgetător

Volumul de muncă va fi exagerat! Dar vei face față, nu te îngrijora! Cert este că nu ai voie să te crezi invincibil din punctul de vedere al sănătății. 

Capricorn

Jupiter îți va readuce pofta de viață! Te vei purta ca un copil, vei cere validare și respect din partea celorlalți. Iar Cupidon îți va zâmbi din plin!

Vărsător

Începe să te bântuie ideea de a te muta! Ai nevoie de un nou refugiu, de un spațiu mult mai confortabil și aproape de sufletul tău. 

Pești

Nu prea vei sta pe acasă și nu vei cunoaște tăcere! Te va preocupa dezvoltarea personală, dar și educația! Relația cu frații și surorile se va îmbunătăți!

Citește și Previziunile lunii MAI 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel