Noi previziuni pentru Gemeni, Rac, Leu, Taur, Berbec, Scorpion, Balanță. Obstacole și întârzieri pentru Vărsător. Sfat prețios pentru Pești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată luni, începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Cauți stabilitatea în absolut orice. Marte nu îți permite să te grăbești în luarea unei decizii, mai ales dacă nu ai o miză serioasă. 

Taur

Ceilalți îți acordă flexibilitate și nu poți decât să profiți. Victimizarea nu este o soluție bună atunci când nu îți ies proiectele. 

Gemeni

Poate părea o zi plină de nehotărâre, dar adevărul este că ai nevoie de mai mult timp și unele informații suplimentare pentru orice. 

Rac

Astrele îți recomandă să te ocupi doar de ceea ce contează cu adevărat pentru viitorul apropiat. Ai nevoie de o colaborare bună cu colegii. 

Leu

Poate ar fi cazul să renunți la un proiect sau la părți din atitudinea ta. Frica nu îți va aduce nimic bun, dar nici un ego inflamat. 

Fecioară

Lumea din jurul tău va fi destul de săritoare, dar doar dacă te vei deschide și vei da de înțeles că ai nevoie de ajutor. Nu îți fie frică!

Balanță

Venus se apropie de un trigon cu Saturn. Deci s-ar putea să ai senzația că totul se mișcă în reluare. Dar îți vei da seama că e mai bine așa. 

Scorpion

Spui lucruri pe care nu ai vrea să le spui. Dar ai ajuns într-un punct în care nu îi mai poți menaja pe alții ca înainte. 

Săgetător

Te zbați prea mult în orice situație. Și acasă și la serviciu. Nu ar strica să fii mai cumpătat și mai lniștit. Evită să crezi pe oricine. 

Capricorn

Ne apropiem de o Lună Plină în semnul tău. Vei simți încă de acum senzația că ți-a ajuns, că nu mai poți continua la fel într-un anumit domeniu. 

Vărsător

Trebuie să îți găsești ritmul și să te ții de el. Dacă nu, vei întâlni destule obstacole și întârzieri și bineînțeles că vor apărea frustrări. 

Pești

Ce ție nu îți place, altora nu le face! De asemenea trebuie să știi ceva: compromisurile făcute astăzi vor costa destul de mult. 

 

Lună Plină pe 13 iulie

 

Pe 13 iulie are loc una dintre cele mai puternice Luni Pline ale anului 2022. În semnul Capricornului. Poate cea mai dură. Pentru că Luna va fi în conjuncție cu Pluto. Luna se ocupă de emoții, Pluto de tot ce este putred în viața noastră, iar Capricornul de realitate. De obicei, Luna Plină aduce un final. Dar acum, pentru că îl avem pe Pluto implicat, nu e unul simplu. Ci unul profund și cu cicatrici puternice. Evenimentul se va resimți mai ales în viața celor cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn). Dar cum nimeni nu este buricul pământului, nu înseamnă că toți cu acest marcaj vor avea evenimente marcante. Pentru cei afectați: doliul emoțional este unul dintre cele mai serioase procese de maturizare. A, și încă ceva: sănătatea mintală este cheia. Nu gândirea pozitivă care, de cele mai multe ori, înseamnă mai mult o fază de negare, a transmis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel