Noi previziuni pentru Gemeni, Berbec, Taur, Leu, Rac. Vești foarte bune pentru Săgetător, Scorpion!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni. 

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Ne apropiem de Luna Plină în semnul tău. S-ar putea să ai o stare de neliniște fără motiv. Încearcă să nu îți aglomerezi programul. 

Taur

Este foarte important să te înțelegi cu colegii. Datorită lor vei putea să îți rezolvi mult mai repede unele probleme de la serviciu. 

Gemeni

Nu face pe independentul! Chiar dacă ești dezamăgit și supărat, nu este cazul să crezi că nimeni nu te va ajuta cu adevărat. 

Rac

S-ar putea să ai o zi tare stresantă din punctul de vedere al serviciului. Este clar că nu vei putea evita acest lucru. 

Leu

S-ar putea să ai parte de unele discuții nemaipomenite, nenumărate promisiuni și zero fapte. Deci nu îți face așteptări. 

Fecioară

Mercur se duce către un trigon cu Pluto. Acest aspect îți poate da mai multă putere de convingere. Deci fii mai curajos!

Balanță

Soarele și Venus îți tranzitează semnul și nu au aspecte neplăcute. Deci nu este cazul să stai pe loc și să te victimizezi. 

Scorpion

Primești mult sprijin de la astre pentru stabilirea unor strategii. Mai ales cele referitoare la poziția ta în carieră. 

Săgetător

Apropierea de Luna Plină din Berbec îți va da multă poftă de viață, energie și o creativitate sporită. Nu le ignora!

Capricorn

Vei fi foarte apreciat pentru reușitele de la locul de la muncă, dar și cel mai criticat dacă vei face unele greșeli. 

Vărsător

Ți-ar prii cu siguranță o călătorie, un drum sau o vizită. În orice caz, ceva care să nu îți dea peste cap situația financiară. 

Pești

Fă tot posibilul să nu neglijezi situația financiară! Nu este cazul să îți dai peste cap bugetul și pe urmă să regreți enorm. 

 

 

Poate pentru mulți, octombrie este doar a doua lună a toamnei. Din punct de vedere astrologic, este luna care face trecerea către 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe! Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm.

Pe 11 octombrie, asistăm la revenirea lui Mercur în semnul Balanței. Răbdarea va juca un rol important. Începe sezonul Scorpionului pe 23 octombrie. 

De asemenea, un eveniment extrem de important este eclipsa de pe 25 octombrie. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

Pe 28 octombrie, Jupiter revine în Pești, după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel