Noi previziuni pentru Gemeni, Berbec, Taur, Leu, Fecioară, Pești. Stres exagerat pentru Săgetător, idei miraculoase pentru Rac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, a revenit cu noi previziuni pentru zodii.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată, începând cu ora 9.00, la DCNews și DCNewsTV.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Te vei concentra prea mult pe chestiunile profesionale și prea puțin pe cele personale. Cei dragi vor face nazuri din această cauză. 

Taur

Ar fi bine să nu neglijezi faptele apropiaților. Sunt mai importante decât spusele și promisiunile lor. Chiar trebuie să fii vigilent. 

Gemeni

Îți recomand să îl folosești mai mult pe Marte retrograd în semnul tău. Adică să reiei proiectele care nu fost rezolvate în ultimele luni. 

Rac

Nu te depărta prea mult de partener! S-ar putea ca acesta să aibă unele idei miraculoase la problemele tale. 

Leu

Așteptările nu fac decât să îți otrăvească planurile pentru viitorul apropiat. Acceptarea radicală va fi de real ajutor. 

Fecioară

Fă loc în programul tău și unor activități îndrăgite sau unor pasiuni. Astfel, ziua va trece mult mai ușor și fără mulți nervi. 

Balanță

Vei socializa destul de mult. Chiar ai nevoie de interacțiunea cu prietenii sau cu oameni noi. Fii mai atent la drumurile pe care le vei face!

Scorpion

Comportamentul partenerului poate deveni o sursă nemaipomenită de inspirație. Încearcă să nu te panichezi din nimic. 

Săgetător

Te stresezi exagerat în ceea ce privește situația financiară. Este bine să cauți sprijin, dar nu să îi zăpăcești pe ceilalți. 

Capricorn

Gândește, socotește și pe urma vorbește/scrie! Această disciplină te va ajuta enorm în orice proiect, mai ales din punct de vedere profesional. 

Vărsător

Cu cât ești mai strict cu rutina ta cotidiană, cu atât vei avea mai multe de pierdut. Relaxarea nu strică nimănui niciodată. 

Pești

Este cazul să te gândești la abordarea unor subiecte inconfortabile cu unele persoane. Nu neapărat astăzi, dar în zilele următoare cu siguranță. 

 

 

Pe 17 decembrie, Mercur din Capricorn va face un trigon cu Uranus din Taur. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să își schimbe strategia financiară. Chiar avem nevoie de acest trigon pentru realizarea bugetului pentru sărbători, a precizat Daniela Simulescu.

Pe 18 decembrie, vine rândul lui Venus din Capricorn să facă trigonul cu Nodul Nord din Taur. Ne vom dori tot ce este mai delicios, mai frumos, mai bun. Și dacă se poate, să dureze mult și bine. Oamenii din jur vor avea o personalitate plăcută, vom fi dornici de evenimente, a mai transmis astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel