Noi previziuni pentru Berbec, Taur, Rac, Leu. Mici înțepături cu partenerul pentru Săgetător, zi bună pentru Gemeni, noroc pentru Pești
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 04 oct 2022, 08:31
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni.

Emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată, ca de obicei, începând cu ora 9.00!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Marte își continuă tranzitul fără probleme. Ceea ce înseamnă că ești bine aspectat atunci când vrei să te ocupi de mai multe în același timp. 

Taur

Nici tu nu mai știi ce vrei. Și este tare greu. Încerci să te bazezi pe părerea altor persoane. Dar ce să vezi? Nu îți convin deloc. 

Gemeni

O zi bună pentru semnele de aer, deci și pentru tine. Reușești să faci ușor legături între idei, oameni și să găsești rapid soluții. 

Rac

Agitația din jurul tău te face să sta mai retras, să îți vezi de ale tale. Nu vei avea deloc timp pentru problemele altora. 

Leu

Partenerul s-ar putea să reacționeze ciudat. Bineînțeles că vei începe să te gândești că ai greșit tu cu ceva. 

Fecioară

Mercur te invită să profiți de zilele acestea. Mintea îți funcționează, ai parte de claritate, te poți focusa, deci poți rezolva ușor problemele. 

Balanță

Cere și ți se va da! Pentru alții sună atât de simplu aceste cuvinte, dar tu te vei chinui puțin până le vei pune în funcțiune. 

Scorpion

Ai vrea să stai cât mai departe de problemele membrilor familiei, dar nu vei reuși. Va trebui chiar să te implici. 

Săgetător

Pot apărea mici înțepături cu partenerul, dar în rest, ziua poate fi bună mai ales pentru cei care au program destul de aglomerat. 

Capricorn

Trebuie să ai o anumită conduită în relațiile cu colegii. Mai bine zis, ar fi recomandabil să pui unele limite. 

Vărsător

Orice negociere va fi destul de dură. Și cum Luna va intra în semnul tău, vei accesa și unele emoții care vor crea mult stres. 

Pești

Câteodată, astrele sunt de partea ta. Mai ales dacă alegi să fii cât mai obiectiv în relațiile tale. Atât acasă, cât și la serviciu. 

 

 

 

Poate pentru mulți, octombrie este doar a doua lună a toamnei. Din punct de vedere astrologic, este luna care face trecerea către 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe!

Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm. Unii veți zice: „Iar?”. Doar atunci când ajungi jos, găsești metoda prin care să te ridici. Preocuparea principală a astrelor va fi aceea de a-ți arăta că supraviețuiești și cu mai puțin. 

Pe 2 octombrie, Mercur a reluat mersul direct, dar efectele sale se vor simți până pe 29 octombrie. Pe 9 octombrie, va avea loc o Lună Plină în semnul Berbecului, eveniment astrologic ce îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pe 11 octombrie, asistăm la revenirea lui Mercur în semnul Balanței. Răbdarea va juca un rol important. Începe sezonul Scorpionului pe 23 octombrie. 

De asemenea, un eveniment extrem de important este eclipsa de pe 25 octombrie. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

Pe 28 octombrie, Jupiter revine în Pești, după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?