Noi previziuni, înainte de echinocțiul de toamnă, pentru Gemeni, Berbec, Taur, Leu, Rac, Balanță. Partenerul, sursă de stres pentru Pești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu previziuni înainte de echinocțiul de toamnă de vineri.

Echinocțiul de toamnă are loc pe 23 septembrie. Începând cu această dată, zilele vor fi din ce în ce mai scurte, iar nopțile mai lungi. Acest fenomen va dura până la data de 21 decembrie, când are loc solstițiul de iarnă.

Emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată, ca de obicei, începând cu ora 9.00!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Guvernatorul tău, Marte, nu este deloc stresat. Ba din contră, este frânat de Saturn. Deci nu este cazul să te grăbești cu nimic. 

Taur

Venus se apropie de o opoziție cu Neptun. Îți va fi destul de greu să setezi limite în relațiile personale. Mai ales cu prietenii. 

Gemeni

Preocuparea este mai degrabă un inamic decât un aliat. Pentru că îți fură concentrarea și vei pierde mult timp aiurea. 

Rac

Câteodată, vorbele pot răni mai mult ca niște fapte. Deci ar fi bine să ai grijă ce le spui celor dragi. Dacă nu te simți bine, mai bine îi eviți. 

Leu

Gestionarea resurselor poate întâlni nenumărate piedici. Nu este recomandat nici să cheltuiești fără măsură, dar nici să te zgârcești. 

Fecioară

Parcă mai ai ceva de rezolvat, dar nu știi ce anume. Din păcate, nici apropiații sau colegii nu își dau seama de cum să te ajute. 

Balanță

O parte din tine vrea să acționeze, cealaltă dorește să te țină ferită de ochii lumi. Ai face bine să  faci și să taci. 

Scorpion

Te acompaniază un sentiment cronic de neîncredere. Din păcare, referitor chiar și la persoanele apropiate. Încearcă să ai argumente. 

Săgetător

Încă beneficiezi de sprijinul șefilor. Deci nu ezita în a-l cere. Încearcă totuși să nu te lauzi prea mult cu avantajale tale. 

Capricorn

Te plângi prea mult de greșelile altora. Mai bine cauți o soluție să repari și să fie bine pentru toată lumea din jurul tău. 

Vărsător

Ai nevoie de multe validări înainte de a trece la următorul nivel. Mai ales din punct de vedere profesional. Deci cu răbdare!

Pești

Partenerul este sursă de stres. Te agită și uiți de ale tale. Încearcă să ai un program cât mai bine stabilit, mai ales la serviciu. 

 

 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel