Noi planuri pentru Taur și Leu, iubire pentru Săgetător, mai multă responsabilitate pentru Gemeni. Previziuni complete
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni la început de săptămână.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru zodii:

 

Berbec

Ai putea zilele acestea să meditezi asupra sănătății. Fizice și mintale. Cam pe unde ești și ce poți face pentru binele tău. 

Taur

Jupiter ți-a adus noi planuri de viitor, dar și un alt anturaj. Cu siguranță ai ieșit din zona de confort. De mâine, vei fi mai retras. 

Gemeni

Jupiter a acționat mult în zona profesională. Sigur ai avut unele reușite sau câștiguri. Acum va trebui să fii mai responsabil. 

Rac

Călătoriile și studiile din ultimii doi ani au contribuit la evoluția ta personală. De mâine, te vei axa mai mult pe partea profesională. 

Leu

Ai avut o serie de transformări radicale datorate lui Jupiter, în ultimii doi ani. De mâine ai șanse să pornești pe alt drum. 

Fecioară

Jupiter ți-a adus destule lecții pe plan relațional. Ori ai avut prea mare încredere, ori ai tratat prea superficial un parteneriat. 

Balanță

Modul tău de a munci s-a schimbat considerabil. Ba chiar am putea spune că s-a schimbat. Ai și învățat multe. 

Scorpion

Jupiter și-a dorit să înveți să te iubești. Și să te deschizi în fața dragostei și a fericirii. De mâine, va trece în zona muncii. 

Săgetător

Jupiter și-a dorit de la tine să mai dai o șansă familiei. Sau să îți găsești un loc în care să te simți bine. De mâine va intra în casa iubirii. 

Capricorn

Jupiter ți-a deschis mult mintea în ultima perioadă. Acum se pregătește să tranziteze din nou zona familiei și al locuinței. 

Vărsător

În ultima perioadă, au fost cheltuieli destul de crescute. Dar de mâine, Jupiter te va obliga să înveți să monetizezi mai bine. 

Pești

Jupiter s-a apropiat de Neptun în semnul tău și ți-a oferit noi idealuri. De mâine, își va relua tranzitul în zona banilor. 

 

Pe data de 23 decembrie, este Lună Nouă în Capricorn. La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi, a spus astrologul Daniela Simulescu, precizând că Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel