Noi modele limitate ale automobilului Ford Ranger: Wolftrak și Stormtrak
Autor: Andreea Ditcov | Publicat pe: 12 apr, 11:53
Pexels
Ford lansează la mijlocul lunii aprilie două noi ediții limitate: Stormtrak și Wolftrak pentru modelul Ranger. Ford Ranger este cel mai bine vândut pick-up din Europa. 

Ford a dezvăluit luni noile Ranger Stormtrak și Ranger Wolftrak - două modele în ediție limitată, care valorifică stilul și capacitatea pick-up-ului premiat al companiei, relatează Mediafax.

Ranger Stormtrak este un pick-up premium cu un stil distinctiv destinat clienților care apreciază performanțele remarcabile în combinație cu specificațiile generoase pentru a le susține stilul de viață activ. Ranger Wolftrak este un pick-up îndrăzneț, robust, conceput în jurul nevoilor clienților care lucrează în aer liber și doresc performanțe off-road impresionante fără a compromite confortul și utilitatea.

Noile ediții limitate Ranger Stormtrak și Wolftrak vor sosi în reprezentanțele Ford din Europa începând cu luna octombrie a acestui an, adăugând o nouă dimensiune gamei premiate Ranger a companiei Ford pentru o varietate largă de clienți, care include palpitantul Ranger Raptor, Ranger MS- RT inspirat din motorsport și varianta de cabină cu șasiu Ranger, recent anunțată.
De asemenea, Ford introduce o nouă opțiune de rulou pentru benă acționat electric pentru modelul Ranger Wildtrak, care este specificată ca dotare standard la Ranger Stormtrak.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro